Izdvajamo iz novog broja

Intervju

Svetoslav Atanasov, generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora

Naših prvih 25 godina obeleženo rastom i održivim poslovanjem

Coca-Cola HBC Srbija u svim svojim punionicama koristi 100% električne energije proizvedene iz obnovljivih izvora. Već nekoliko godina implementiramo projekat „zelene flote“, koristeći tečni naftni gas za našu flotu automobila. Menjamo i rashladnu opremu, i na taj način dajemo doprinos smanjenju emisija CO2.

Opširnije

Edukacija

Mapei

Edukacija

Galenika

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Ambasador

Prof. dr Ljubodrag Savić

Uvođenje i implementacija sistema e-faktura stvara dobre uslove i za međusobno poslovanje u okviru B2B sektora, odnosno privatnog sektora, omogućujući efikasniju, jednostavniju i bržu komunikaciju sa ostalim poslovnim korisnicima iz sektora privatne privrede. Kvalitativno nova etapa u funkcionisanju srpske privrede će nastupiti kada efikasno zaživi sistem e-faktura između privatnog i javnog sektora srpske privrede.

Edukacija

Lider u rent a car industriji na svim kontinentima

Avis Budget Grupa lnt. (ABG), lider u rent a car industriji na svim kontinentima, posluje kao franšiza i na teritoriji Srbije. Budget je osnovan 1958. godine u Severnoj Americi i sinonim je za rent a car uslugu od svojih početaka. Takav imidž Budget danas ima širom sveta, pa i na teritoriji Srbije. Budget Srbija posluje od 1994. godine. Iza ove kompanije stoji reputacija izuzetnosti i idealnog odnosa vrednosti i kvaliteta svojih usluga.

Opširnije

Pričali smo o...

Jasna Uzelac Braunović, direktorka Direkcije komunikacija Erste Banke

Najjednostavnije rečeno, korporativne komunikacije su krovni pojam koji obuhvata odnose sa svim ciljnim javnostima, uključujući i pomenutu eksternu komunikaciju ili odnose sa medijima i internu komunikaciju ka zaposlenima, ali i odnose sa institucijama i organizacijama civilnog društva, kao i odnose sa klijentima.

Opširnije

Giganti

Emil Berliner

Emil Berliner (20. 5. 1851 – 3. 8. 1929. godine), bio je nemačko-američki pronalazač. Najpoznatiji je po tome što je izumeo vertikalno sečenu ravnu ploču – disk (poznatiju pod nazivom „gramofonska ploča“) koja se koristi sa fonografom.

Opširnije

Lifestyle

Razmišljanje na ThinQ način

Ljubitelji naučne fantastike se uglavnom dele u dva tabora – one koji više vole Star Wars i one koji preferiraju Star Trek. Raznolike verzije ovih svemirskih avantura postoje decenijama, broje milione poklonika svih generacija i predstavljene su u različitim formatima – filmovima, serijama, igricama, knjigama i stripovima. Osnovna razlika između dve franšize je u elementu fantazije.

Opširnije

Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista