Izdvajamo iz novog broja

Intervju

Svetoslav Atanasov, generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora

Naših prvih 25 godina obeleženo rastom i održivim poslovanjem

Coca-Cola HBC Srbija u svim svojim punionicama koristi 100% električne energije proizvedene iz obnovljivih izvora. Već nekoliko godina implementiramo projekat „zelene flote“, koristeći tečni naftni gas za našu flotu automobila. Menjamo i rashladnu opremu, i na taj način dajemo doprinos smanjenju emisija CO2.

Opširnije

Edukacija

Mapei

Edukacija

Galenika

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Info rubrika

Leto po meri svih - Gorski Hotel & Spa

Iako obećanja da je nešto po meri svih ili većine često deluju nestvarno, mi smo se uverili da je Gorski Hotel & Spa mesto na kom leti može da se nađe idealan tip odmora za svaku grupu i najrazličitije senzibilitete.
Na raspolaganju vam je pregršt sadržaja među kojima su vožnja kvadovima ili časovi jahanja u prirodi koji su postali gotovo neizostavan deo boravka na Kopaoniku svakoga ko je u potrazi za uzbuđenjem. Paketi hotela Gorski osim časova jahanja i kvad avantura obezbeđuju i korišćenje zabavnih sadržaja Avantura parka koji uključuju bob na šinama i vožnju žičarom do Pančićevog vrha. Ako vam je srce već zakucalo brže onda je ovo vaša doza idealnog letnjeg odmora na planini.

Opširnije

SAJBER BEZBEDNOSTI TREBA BITI POSVEĆEN 24/7

Prema studiji iz 2020. na skrivene troškove zbog postojanja sajber kriminala svetska ekonomija gubi više od trilion dolara svake godine. Kompanije širom sveta suočavaju se sa različitim vrstama sajber pretnji, a sve češće kroz medijske naslove slušamo o materijalnoj šteti, narušenoj reputaciji i podacima izgubljenim zbog sajber napada. Zbog toga kompanije kreiraju strategije sajber bezbednosti i okreću se kontinuiranom monitoringu svojih sistema. Značajnu ulogu u unapređenju sajber bezbednosti kompanija imaju bezbednosno operativni centri (Security Operations Center – SOC) koji predstavljaju timove posvećene praćenju događaja u sistemu 24/7, 365 dana u godini, i koji odmah reaguju u situacijama kada se uoči sumnjiva aktivnost.

Opširnije

Edukacija

P&G nastavlja da podržava ugrožene zajednice u Srbiji

Beograd, 30 maj, 2023. – Procter & Gamble, kompanija koja obuhvata Ariel, Fairy, Lenor, Pantene, Always i druge vodeće brendove, produžila je partnerstvo sa lokalnim nevladinim organizacijama koje se bave podrškom ugroženim porodicama i zajednicama u Srbiji. U saradnji sa fondacijom Divac i udruženjem Prijatelji dece Srbije, kompanija je u prethodne dve godine donirala preko 200.000 esencijalnih proizvoda za zdravlje i higijenu, kako bi pomogla onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Opširnije

Pričali smo o...

Jasna Uzelac Braunović, direktorka Direkcije komunikacija Erste Banke

Najjednostavnije rečeno, korporativne komunikacije su krovni pojam koji obuhvata odnose sa svim ciljnim javnostima, uključujući i pomenutu eksternu komunikaciju ili odnose sa medijima i internu komunikaciju ka zaposlenima, ali i odnose sa institucijama i organizacijama civilnog društva, kao i odnose sa klijentima.

Opširnije

Giganti

Emil Berliner

Emil Berliner (20. 5. 1851 – 3. 8. 1929. godine), bio je nemačko-američki pronalazač. Najpoznatiji je po tome što je izumeo vertikalno sečenu ravnu ploču – disk (poznatiju pod nazivom „gramofonska ploča“) koja se koristi sa fonografom.

Opširnije

Lifestyle

Razmišljanje na ThinQ način

Ljubitelji naučne fantastike se uglavnom dele u dva tabora – one koji više vole Star Wars i one koji preferiraju Star Trek. Raznolike verzije ovih svemirskih avantura postoje decenijama, broje milione poklonika svih generacija i predstavljene su u različitim formatima – filmovima, serijama, igricama, knjigama i stripovima. Osnovna razlika između dve franšize je u elementu fantazije.

Opširnije

Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista