Izdvajamo iz novog broja

Intervju

UNIQA

Živimo bolje zajedno

Od svog dolaska u Srbiju, UNIQA je među pet vodećih osiguravajućih kompanija. Tu planiramo i da ostanemo. U jubilarnu 15. godinu ušli smo ponosni na kontinuitet rasta, razvoja i postavljanja novih standarda. Izdvojili smo se inovativnim i modernim pristupom menjajući sliku o osiguranju kao konzervativnoj delatnosti.

Opširnije

Poslovna misao

Teri Levin

Giganti

Kenigseg

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Ambasador

Nj. E. Konstantinos Elijades, ambasador Kipra u Srbiji

Kiparska Republika (zvanični naziv) je ostrvska država koja se nalazi u istočnom delu Sredozemnog (Mediteranskog) mora, na samo 75 km južno od Turske, 100 km zapadno od Sirije i 360 km severno od Egipta.
Po položaju može biti i evropska i afro-azijska zemlja. Geološki pripada Maloj Aziji sa kojom je u dalekoj prošlosti Kipar činio celinu.

Edukacija

Prodaja u izazovnim vremenima

Nije kriza ono što nas slama. Slama nas stav koji zauzimamo u odnosima, ono što vidimo i kako i koliko delamo! Nije realno očekivati da će nam okolnosti uvek ići na ruku. Realno je očekivati različite talase, udare i promene s kojima se treba nositi.

Opširnije

Pričali smo o...

Nataša Đurđević, Direktor Direkcije za komunikacije

Niko ne može predvideti budućnost, ali pametni ljudi planiraju unapred. Činjenica je da pojedinci misle da je osiguranje nepotreban trošak, dok drugi shvataju njegovu pravu vrednost.

Opširnije

Giganti

Danijel Ek

Danijel Ek (rođen 21. februara 1983. godine) je švedski milijarder, preduzetnik i tehnolog. Ek je poznat kao suosnivač i generalni direktor muzičkog striming servisa Spotify. Ek je odrastao u Ragsvedu, predgrađu Stokholma u Švedskoj.

Opširnije

Lifestyle

Šta nam sve donosi LG pametna budućnost?

Da ste kojim slučajem prespavali poslednjih šest meseci i nekim čudom se probudili početkom septembra ispred impresivnog Messe kompleksa u Berlinu, sigurno biste pomislili da se nalazite u nekom SF filmu, a ne na IFA sajmu, jednom od najprestižnijih tehnoloških skupova na svetu.

Opširnije

Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista