Izdvajamo iz novog broja

Intervju

Ante Aralica, direktor MOL Serbia

MOL – 15 godina poverenja

MOL posluje na tržištu Srbije već punih 15 godina. Kupci nas prepoznaju po visokokvalitetnim aditiviranim gorivima EVO i EVO PLUS koja ispunjavaju sve evropske standarde, povećavaju performanse motora i smanjuju emisiju štetnih gasova u okruženje. Otvaranje Depoa u Sremskim Karlovcima je deo naše poslovne strategije i želje da dugoročno budemo prisutni na tržištu Srbije. Od septembra skladište je operativno. Gorivo dolazi iz rafinerija MOL Grupe i želimo da na ovaj način obezbedimo sigurno snabdevanje tržišta gorivom.

Opširnije

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Intervju

Nj.E. g. Nikolaus Luteroti, ambasador Republike Austrije u Srbiji

Austrija je srednjoevropska zemlja sa nemačkog govornog područja obeležena planinskim selima, baroknom arhitekturom, carskom istorijom i neravnim alpskim regionom. U Beču, glavnom gradu pored Dunava, nalaze se dvorci Šenbrun i Hofburg. Među njegovim stanovnicima bili su Mocart, Štraus i Frojd. Drugi poznatiji regioni u zemlji uključuju severnu Češku Šumavu, jezero Traunze i vinograde na istočnim brdima.

Edukacija

Šta prodaja može učiniti za nas

Svako ko je ikada imao priliku da nešto proda, zna da nam prodaja pruža istinsko zadovoljstvo. Posao prodavca nam omogućava da razbijemo stereotipe i predrasude, da maksimalno iskoristimo svoju kreativnost, da napustimo svoje mentalne oklope, da slobodno izrazimo svoju volju i misli, da ostvarimo apsolutnu nezavisnost, da izađemo iz klišea.

Opširnije

Ekskluzivno

Godina dobrih odluka

Više od pola veka Coca-Cola predstavlja sinonim uspeha, osveženja i radosti u Srbiji. Svesni činjenice da se odlični rezultati ne temelje samo na brojkama, svoj opstanak na vrhu, duži od pola veka, zasnovali smo na otvorenosti, odgovornom odnosu prema zajednici i potrošačima.

Osim neprikosnovenog kvaliteta proizvoda koje nudimo, široke palete brendova za svačiji ukus, doba dana i stil života, pokazali smo posvećenost i uložili maksimalan trud da prepoznamo potrebe zajednice u kojoj poslujemo, odgovorimo na izazove i postanemo pouzdan partner društvu. Međutim, ono što najviše znači stekli smo čvrsto poverenje svojih potrošača.

Opširnije

Giganti

Etore Bugati

Etore Bugati pratio je svoju strast prema stvaranju savršenih automobila još od svog prvog inženjerskog poduhvata 1898. godine, kada je imao 17 godina. Etore je zauvek promenio automobilsku industriju 1909. godine, kada je odlučio da krene svojim putem i stvori sopstvenu legendu. Pretvorio je inženjering u umetnost i težio savršenstvu na svim nivoima kao niko do tad. U Molshajmu je postavio temelje jednog od najimpresivnijih svetskih brendova. Molshajm je dom BUGATIJA (BUGATTI) i mesto gde je Etore postao „Šef“. Dok 2019. godine proslavljamo bogatu i izuzetnu istoriju dugu 110 godina, s ponosom pravimo osvrt, radujemo se još uzbudljivijoj budućnosti i nastavljamo da živimo u Etoreovom duhu.

Opširnije

Lifestyle

Ekskluzivne LG inovacije na IFA sajmu u Berlinu

LG Electronics je na ovogodišnjem IFA sajmu ekskluzivno predstavio svoje novitete na tržištu. Među LG inovacijama naročito su se istakli prvi 8K OLED televizori na svetu i LG 8K NanoCell televizori, zatim novi K50S i K40S pametni telefoni, LG G8XThinQ, najnoviji pametni telefon serije G, kao i napredniji LG Dual Screen.

Kako je LG pripremio za svakoga po nešto, ljubitelje video igara posebno će obradovati UltraGear™ IPS NVIDIA® G-SYNC® monitori sa odzivom od 1 milisekunde. Na polju pametnih domova, LG je odličnu AI mašinu (mašinu koja koristi veštačku inteligenciju) sa direct drive motorom učinio još pametnijom, a pored toga, kompanija je predstavila i prvu mobilnu aplikaciju za upravljanje LG kućnim uređajima.

Opširnije

Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista