Izdvajamo iz novog broja

Intervju

Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank a.d.

15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji

Nastojimo da budemo ne samo pouzdan, već i proaktivan partner našim klijentima. Zahvaljujući ovakvom pristupu u prilici smo da ostvarimo veoma kvalitetnu saradnju, da po potrebi posavetujemo klijente u pogledu povezivanja sa kompatibilnim firmama na domaćem tržištu, ali i da promovišemo saradnju sa potencijalnim partnerima u inostranstvu, pre svega u Grčkoj i Bugarskoj, kao i na Kipru. Takođe, naša višegodišnja uspešna saradnja sa međunarodnim finansijskim institucijama, pre svega Međunarodnom finansijskom korporacijom (IFC) i Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) omogućava nam da ponudimo povoljne uslove za finansiranje uvozno-izvoznih aktivnosti. Klijenti prepoznaju atraktivnost i kvalitet naše saradnje sa međunarodnim finansijskim institucijama, o čemu svedoči nekoliko EBRD priznanja Eurobanci kao najaktivnijoj emisionoj banci u Srbiji. MSP segment dodatno jačamo od ove godine kroz podršku u procesu prijave i kreditiranja u okviru IPARD programa.

Opširnije

Poslovna misao

Dr Laza Paču

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Intervju

NJ.E. Anders Kristijan Hogard, ambasador Danske u Srbiji

Danska, zvanično Kraljevina Danska, je država u severnoj Evropi i najmanja država Skandinavije. Deo je Evropske unije, a glavni grad je Kopenhagen.

Sastoji se iz poluostrva Jiland i još 405 ostrva od kojih je 323 naseljeno, a najveća su Seland i Fin.

Edukacija

Vrhunski rezultati u prodaji zahtevaju apsolutni optimizam, pozitivan stav prema životu i goruću želju za uspehom

Svakodnevna realnost vam pokazuje da mnogi ljudi (a isti je slučaj i sa prodavcima) prebacuju odgovornost za svoje stanje i rezultate tako što određenom danu daju epitet da je LOŠ! I onda su stvari mnogo lakše (čitaj teže) jer nismo krivi mi, već određeni tzv. „loš dan“. A šta je istina? Nema lošeg dana, već samo loše percepcije, a dan postaje loš onog momenta kada ga mi definišemo kao loš! A o čemu se ovde stvarno radi?

Opširnije

Ekskluzivno

Decenija uspešnog poslovanja PROFIT biznis magazina!

„PROFIT biznis magazin je dvojezični, srpsko-engleski, edukativni mesečnik koji se bavi savremenim poslovanjem, ekonomijom, edukacijom...“

Neko ko želi da predstavi naš magazin široj publici verovatno bi na ovaj način započeo tekst... ali odakle mi sami da počnemo?Da vam kažemo kako smo srećni i zadovoljni zbog decenije uspešnog poslovanja, da sa vama koji upravo čitate PROFIT podelimo radost i uzbuđenje zbog nagrada i priznanja koja je PROFIT magazin dobio… a da pritom ne zvučimo pretenciozno?!

Opširnije

Giganti menadžmenta

Jameson Irish Whiskey

Jameson je irski viski broj 1 u svetu, trostruko destilovan, savršeno balansiran i odličnog, zaokruženog ukusa.

Džon Džejmson (John Jameson) osnovao je svoju destileriju u Dablinu 1780. godine, s namerom da napravi najbolji viski na svetu. Više od 230 godina kasnije, nastavlja da dobija priznanja širom sveta za svoj izuzetno pitak ukus. Danas, Jameson se i dalje proizvodi u destileriji u Midltonu i Korku u Irskoj, i to prateći tradiciju osnivača da koristi najfinije sastojke i trostruku destilaciju kako bi postigao pitkost koja predstavlja zaštitni znak brenda Jameson.

Opširnije

Lifestyle

LG 107

LG ProBeam UST (model HF85JG), projektor ultra-kratkog dometa nudi Full HD (1080p) sliku za bioskopski doživljaj bez komplikacija koje se vezuju za većinu projektora za kućnu upotrebu. Njegova mogućnost da prikaže oštru HD sliku dijagonale 90 inča sa udaljenosti od samo 8 santimetara u odnosu na površinu emitovanja, bez profesionalne instalacije i mnoštva kablova, čini ga izuzetno pogodnim za korisnike koji vole da uživaju u sadržaju u ograničenom prostoru. Dodatna prednost ProBeam UST projektora je to da ne zahteva dodatno postolje – jednostavno ga stavite na bilo koji postojeći nameštaj i filmsko veče može da počne. I nikada više nećete zakloniti ekran kada budete odlazili po još kokica.

Opširnije


Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista