Izdvajamo iz novog broja

Intervju

Dejan Turk – generalni direktor Vip Mobile i A1 Slovenija

Inovacije su deo našeg DNK

Poslednje tri, četiri godine Vip je beležio odlične rezultate na svim poljima: povećali smo broj korisnika, teritorijalnu pokrivenost, zaposlili nove kolege, postali prva kompanija u Srbiji naklonjena porodicama i učvrstili imidž inovatora i operatera koji menja tržište telekomunikacija i društvo nabolje. Kada ostvarite ovako odlične rezultate, logično je da su očekivanja velika i da su sve oči uprte u nas.

Opširnije

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Ambasador

Nj. E. G. Raul Bartolome Molina, ambasador Kraljevine Španije u Republici Srbiji

Španija je na prvom mestu u svetu kao destinacija za odmor a na drugom po doseljavanju i prihodu. Španija je 2019. godine zabeležila nov rekord po broju stranih turista koji je iznosio 83,7 miliona i prihodom od 92 milijarde i 337 miliona evra. Prijatna klima, neizmerno kulturno bogatstvo, gastronomski raj, prirodne lepote sa 5.000 km dugom obalom sa plažama i kristalno čistom vodom, planinski vrhovi, vrhunska infrastruktura – sve to čini Španiju najkonkurentnijom turističkom destinacijom prema izveštaju Svetskog ekonomskog foruma o konkurentnosti u putovanjima i turizmu za 2019. godinu.

Edukacija

Prodaja u izazovnim vremenima

Nije kriza ono što nas slama. Slama nas stav koji zauzimamo u odnosima, ono što vidimo i kako i koliko delamo! Nije realno očekivati da će nam okolnosti uvek ići na ruku. Realno je očekivati različite talase, udare i promene s kojima se treba nositi.

Opširnije

Pričali smo o...

Elena Mladenovska-Jelenković, izvršni direktor M6 Educational Centre Skoplje

Sa izbijanjem pandemije bolesti KOVID-19, otvorio se i veliki potencijal za razvijanje u segmentu društveno odgovornog poslovanja. Na koji način pridobijate pažnju usled društveno odgovornog delovanja?

Opširnije

Giganti

Danijel Ek

Danijel Ek (rođen 21. februara 1983. godine) je švedski milijarder, preduzetnik i tehnolog. Ek je poznat kao suosnivač i generalni direktor muzičkog striming servisa Spotify. Ek je odrastao u Ragsvedu, predgrađu Stokholma u Švedskoj.

Opširnije

Lifestyle

Brend Brunello Cucinelli

Slavni brend, najpoznatiji po svojim komadima od kašmira, zagasite palete boja i utopijskom proizvodnom pogonu u Italiji, akumulirao je tokom pandemije veliku količinu sada vansezonskih zaliha. Umesto da sledi očekivanu putanju i svoje komade proda po sniženju, slavni brend se odlučio na sasvim drugačiju misiju – prema navodima, oni će sve te komade donirati u okviru nove kompanije.

Opširnije

Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista