Izdvajamo iz novog broja

Intervju

Gordana Bukumirić, predsednica Izvršnog odbora Uniqa osiguranja

Rekordna godina UNIQA osiguranja

UNIQA je, primenjujući najbolje primere iz prakse svoje grupacije koja posluje u 18 zemalja širom sveta, za relativno kratko vreme uspela da se izdvoji kao lider u inovacijama na lokalnom tržištu. Poslovanje svakodnevno prilagođavamo potrebama klijenata koje su se značajno promenile u odnosu na period od pre samo nekoliko godina. Danas, u samom vrhu liste njihovih prioriteta nalaze se vreme i komfor. Inspirisani njihovim potrebama oformili smo Kontakt centre koji rade 24/7 i mobilne kancelarije. Među prvima na lokalnom trištu pokrenuli smo veb prodavnicu, uveli besplatan Viber broj koji već sada koristi više od 70% korisnika putnog osiguranja, kao i onlajn plaćanje rata osiguranja, video-procenu šteta i brojne druge inovacije koje prate i podupiru našu ponudu.

Opširnije

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Edukacija

Omiljena rečenica profesora na MEF-u je: „Mi smo tu zbog vas“.

Profesorima je obrazovanje studenata na prvom mestu, i odgovorni su za dostizanje najviših mogućih standarda u radu i ponašanju. Profesori drže do svog integriteta, odlično poznaju nastavni predmet, osavremenjuju znanja i veštine, samokritični su, grade pozitivne profesionalne odnose i sarađuju sa kolegama i menadžmentom fakulteta u najboljem interesu studenata. Od profesora se očekuje i da uvek održavaju visoke standarde ličnog i profesionalnog ponašanja. A sve to spada u komuniciranje.

Opširnije

Ekskluzivno

10 (medijskih) trendova za 2019. godinu

Na regionalnoj konferenciji o medijskim trendovima SEMPL, ni ove godine nije nedostajalo korisnih saveta kako da kompanije i njihovi brendovi napreduju u izmenjenom medijskom okruženju, u kome se stalno javljaju novi igrači kojima je digitalnost upisana već u genima. Na osnovu njihovih predavanja izdvojili smo 10 trendova odnosno saveta.

Opširnije

Giganti menadžmenta

Ducati

Tokom 1930-ih i 1940-ih kompanija Ducati proizvodi radio, kamere i električne proizvode kao što su brijači a proizvodila je i morski dvogled BIMAR za Kriegsmarine tokom Drugog svetskog rata, od kojih su neki prodati na civilnom tržištu posle rata. Ducati Sogno je prenosiva videokamera poput Leika koji je sada kolekcionarska stavka. Ducati i Bianchi su razvili i pokrenuli novu liniju trkačkih bicikala.

Opširnije

Lifestyle

LG TELEVIZOR BUDUĆNOSTI – PRVI ROLLABLE OLED TV NA SVETU

LG SIGNATURE OLED TV R (model 65R9) redefiniše izgled televizora zahvaljujući svojoj promenljivoj formi koju omogućava OLED tehnologija. Ovaj proizvod je daleko više od demonstracije inženjerske snage kompanije, a odlikuje se neverovatnim kvalitetom prikaza slike i zvuka, kao i oblikom koji korisnicima pruža neograničene mogućnosti kreiranja savršenog prostora za gledanje u svom domu.
Opširnije

Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista