Izdvajamo iz novog broja

Intervju

BOJAN SIMOVIĆ, DIREKTOR HÖRMANN SERBIA

Mi smo vaša pametna investicija

Nemačka firma Hörmann, vodeći svetski proizvođač garažnih i industrijskih vrata, duže od pola veka na globalnom tržištu je sinonim za kvalitet koji i dalje neprikosnoveno drži poziciju broj 1 u sektoru građevinarstva.

Zahvaljujući stalnom višedecenijskom rastu u znaku inovacija, ova kompanija kupcima na svim meridijanima danas nudi bogat proizvodni asortiman koji, osim vrata za sve namene, uključuje i motore i prateću opremu jer je grupacija Hörmann i u toj oblasti vodeći dobavljač u Evropi.

Opširnije

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Intervju

NJ.E. gdin Oleksandr Aleksandrovič, ambasador Ukrajine u Srbiji

Ukrajina je država u istočnoj Evropi. Graniči se sa Rusijom na severoistoku i istoku, Belorusijom na severu, Poljskom, Slovačkom i Mađarskom na zapadu, Rumunijom i Moldavijom na jugozapadu, a na jugu izlazi na Crno more i Azovsko more.

U zemlji živi oko 45 miliona ljudi, od čega najviše ima Ukrajinaca (92%).

Glavni i najveći grad je Kijev sa 2.814.258 stanovnika. U njemu se nalaze sedišta institucija Ukrajine i predstavlja njen politički, administrativni, ekonomski, univerzitetski i kulturni centar.

Edukacija

Vernost

Svaka zadata tema u meni prouzrokuje fleševe slika i kratkih filmova koji, svaki sa različitog stanovišta osvetli temu, i uglavnom mi uspeva da ih spojim u smislenucelinu. Sada mi ne polazi za rukom jer se odjednom dva osnovna stanovišta ja kao potrošač i ja kao pružalac usluga raspršiše u mnoštvo delova: nekad, sad, sutra; tradicionalnost i radoznalost; vezivanje i sloboda; karakteristike ličnosti ili proizvoda; dobra i loša iskustva; tolerantnost nasuprot zahtevnosti... A tek raznolikost oblasti, potom i proizvoda i usluga.

Opširnije

Ekskluzivno

10 saveta za jačanje lojalnosti brendu

U današnjem poslovnom okruženju koje odlikuje sve jača konkurencija, uspešna poslovanja jesu ona koja u osnovi marketinške strategije svoje organizacije imaju šeme lojalnosti brendu.

Stavljanjem težišta na zadržavanje korisnika izbegavate velike troškove privlačenja novih korisnika, kao i rizik od gubitka udela na tržištu u korist vaše konkurencije.

Opširnije

Giganti menadžmenta

Majkl Kors

Majkl Dejvid Kors (rođen pod imenom Karl Anderson mlađi 9.8.1959. godine) je američki modni kreator sportske odeće. On je počasni predsednik i kreativni direktor svoje kompanije Michael Kors Holdings Limited (NYSE: KORS) koja prodaje mušku i žensku odeću, kao i odeću spremnu za nošenje, modne dodatke, satove, nakit, obuću i parfeme. Kors je bio prvi dizajner ženske odeće spremne za nošenje francuske modne kuće Celine od 1997. do 2003. godine.

Opširnije

Lifestyle

Venčanja

Kraj leta i početak jeseni su obično termini koje budući mladenci biraju za venčanja i svadbenu ceremoniju.

Destinacije na moru i ceremonije na plažama su veoma popularne poslednjih decenija. Nema ničeg pogrešnog u odabiru belog peska i spektakularnog slikovitog pogleda na plavetnilo mora, ali nekako su ove ideje već potrošene.

Opširnije


Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista