Početna > Marketing

O Marketingu Profit magazina

Odeljenje marketinga i prodaje kompanije Promedia market d.o.o. za veoma kratko vreme uspelo je da stekne poverenje i izgradi uspešnu poslovnu saradnju sa nekoliko stotina najvećih kompanija i privrednih društava u zemlji i regionu, kao i sa nekim od najpoznatijih globalnih korporacija. Kroz štampano i internet izdanje Profit magazina svoje poverenje su nam ukazale i istaknute Poslovne škole, Univerziteti, Marketing i PR agencije, Ministarstva, Finansijske institucije, kao i firme iz svih oblasti privrede, energetike, poljoprivrede, IT sektora, telekomunikacija, svih oblasti industrije...

Od 10. aprila 2008. godine Profit magazin izlazi u punom koloru, na 124 strane, sa atraktivnim i modernim vizuelnim identitom i jedinstvenim edukativnim sadržajem.

Za veoma kratko vreme uspeli smo da pozicioniramo brend Profit magazin i širenjem distributivne mreže na tržištu zemalja EX Yu i Evropske unije, javila se i potreba za povećanjem tiraža i broja strana Profit magazina, kako na srpskom tako i na engleskom jeziku, prvenstveno zbog povećanog interesovanja čitalaca za edukacijom i naravno potencijalnih klijenata za oglašavanjem. Cilj nam je da budemo najbolji edukativni poslovni magazin i obuhvatimo sve ključne teme od interesa za savremene poslovne lidere, ekonomske stručnjake i one koji to žele da postanu.

Oglašavanjem u print i internet izdanju Profit magazina klijenti dobijaju i dodatnu vrednost za svoj uloženi novac, jer im stručni tim marketinga i prodaje pomaže da dobiju što adekvatniji prostor u našim izdanjima, a u skladu sa potrebom i željom klijenta. Saradnja sa Profit magazinom je najbolji način da komunicirate sa vašim poslovnim partnerima, potvrdite i unapredite svoju poslovnu reputaciju i uspeh vaše kompanije predstavite svim uticajnim ljudima u Srbiji, regionu i šire.

Želja nam je da izgradimo, održimo i učvrstimo međusobno profesionalno poverenje sa našim vernim čitaocima i naravno klijentima i da pomognemo svima da uvećaju profit uz Profit.

Kontakt

Promedia market d.o.o., Prodaja i Marketing

Birčaninova 2, Beograd, Srbija

Tel: +381 (11) 26 46 726

E-mail: marketing@profitmagazin.com

Berza

investicioni fondovi

kursna lista