Početna > Izdanja > Broj 078 > Lifestyle - Samsung

Samsung GALAXY S6 Edge+ predstavljen u Srbiji

Samsung Galaxy S6 Edge+ i Galaxy Tab S2 svoju premijeru imali su i na srpskom tržištu. Najnoviji pametni telefon kompanije Samsung biće dostupan kod operatora i u maloprodajnim objektima od 4. septembra, dok će tablet Tab S2 biti u prodaji početkom oktobra.

Kompanija Samsung pripremila je i poseban premiјum paket namenjen prvim kupcima Edge+ uređaja u Srbiji. U paketu će osim telefona biti Clear Cover i Flip Wallet u istoj boji kao i telefon.

„Kompanija Samsung ostaje posvećena tržištu telefona sa velikim ekranima, a novi Galaxy S6 Edge+ donosi ono što je korisnicima važno – najbolju tehnologiju za ekrane sa jedinstvenim dizajnom sa dvostrukom zaobljenom ivicom, unapređenu kameru za fotografije i video-snimke visokog kvaliteta, brzo bežično i žično punjenje i moćan procesor”, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija kompanije Samsung Electronics za SEAD region.

Samsung Galaxy S6 Edge+ ima 4 GB radne memorije, 5,7-inčni Quad HD Super AMOLED ekran, zadnju kameru od 16 MP i prednju od 5 MP. Napredni sistem kamere nudi opciju za brzo pokretanje u roku od 0,6 sekundi, pametnu stabilizaciju slike, unapređene opcije fotografisanja, snimanja i montiranja video-sadržaja, uz 4 K video-snimanje i Live Broadcast opciju za emitovanje uživo.

Operativni sistem kod Galaxy S6 Edge+ uređaja je Android 5.1 (Lollipop), a pokreće ga procesor Octa core (2,1 GHz Quad + 1,5 GHz Quad). Ima bateriju od 3.000 mAh, a odlikuje se brzom tehnologijom žičnog i bežičnog punjenja. Žičnim punjenjem uređaj može da se napuni za oko 90 minuta, a pomoću Samsungovog najnovijeg bežičnog punjača za potpuno punjenje potrebno je oko 120 minuta. Galaxy S6 Edge+ odlikuje se unapređenim bezbednosnim opcijama sa KNOX Active Protection programom za aktivnu zaštitu i My KNOX aplikacijom.

Samsung Galaxy Tab S2je elegantnog dizajna sa najtanjim i najlakšim metalnim ramom u ovoj kategoriji dimenzija na tržištu te ga je veoma lako nositi sa sobom. Sa debljinom od samo 5,6 mm i težinom od samo 389 g (9,7 inča) i 265 g (8,0 inča), Galaxy Tab S2 dizajniran je za čitanje digitalnih sadržaja, uključujući elektronske knjige, časopise, stranice i vesti na internetu zahvaljujući Super AMOLED ekranu, koji donosi 94% prirodnih tonova, verno prikazujući boje.

U Srbiji je Samsung Galaxy S6 Edge+ dostupan u crnoj i zlatnoj boji sa 32 GB prostora, a Tab S2 u verzijama od 9,7 i 8,0 inča sa Wi-Fi i LTE povezivanjem i memorijom od 32 GB prostora sa podržanim MicroSD do 128 GB.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista