homepage_name! > Izdanja > Broj 161-162 > Lifestyle - LG 161

Predlozi za najbolje novogodišnje poklone koji garantuju dobru zabavu

Novembar je na izmaku, što znači da nam se bliže zimski praznici koje provodimo s najdražim ljudima. Druženje uz dobru hranu, dobro raspoloženje, toplina doma… to su prave, novogodišnje radosti. Ipak, najlepše je podeliti sreću s ljudima oko sebe i obradovati ih cool poklonima koji zaista izmamljuju oduševljenje. Pripremili smo za vas nekoliko interesantnih predloga poklona u vidu modernih uređaja sa kojima nema greške i koji će u svaki dom uneti dobru atmosferu.

Televizor – za one koje volite najviše! Iznenadite najdraže osobe najboljim poklonom – novim LG OLED televizorom iz C 2 serije od 55 inča. OLED televizori nisu najjeftiniji poklon za Novu godinu, pa ih darujte nekome ko vam zaista najviše znači. Oduševljenje će svakako biti na vrhuncu, jer ovaj televizor za svakoga predstavlja prozor u novi, blistavi svet. To omogućavaju revolucionarni OLED samosvetleći pikseli koji čine da boje na slici budu intenzivnije i sjajnije nego ikada pre, dok tamne nijanse na ekranu prave tako izrazit kontrast, da je moguće uočiti i najsitnije detalje. Ljubitelji filmskih maratona moći da će da imaju pravo bioskopsko iskustvo, u svom domu. Ko ne bi voleo takav poklon? OLED televizor je savršen i za sve ljubitelje video gejminga i njegovog fantastičnog sveta. Za njih će bolji izbor za poklon biti isti model od 42 inča .

Soundbar zvučnici – dopuna za vrhunski doživljaj! Besprekornu sliku mora pratiti i besprekoran zvuk, kako bi doživljaj biopotpun. Zato je LG Soundbar S65Q još jedan savršen izbor ako želite nekoga zaista da oborite s nogu. Ovi zvučnici osmišljeni su tako da budu savršeni dodatak za televizor, jer unapređuju njegove performanse. Dovoljno je samo da poveže ovaj uređaj jednostavno – preko blututa i korisnik uplovljava u svet iz mašte, zahvaljujući neverovatno realističnom zvuku od 3.1.2. kanala, potpuno se prepuštajući sadržaju. Slušanje muzike je tek doživljaj za sebe, jer Dolby Atmos zvuk S65Q Soundbara praktično oživljava svaku pesmu, čineći je autentičnijom nego ranije.

Moderan bežični zvučnik – za kraljeve atmosfere u društvu! LG XBOOM zvučnici imaju baš sve ono što je potrebno: vrhunski i izbalansiran zvuk zahvaljujući prestižnoj britanskoj Meridian tehnologiji; dugotrajnu bateriju i dizajn koji je inovativan, atraktivan, ali i praktičniji nego inače. Savršeni su za vreme provedeno sa društvom, pa će nepopravljivi pokretači dobre zabave biti presrećni ako ih dobiju na poklon. LG XBOOM Go PL5 je veći, ima kapacitet od 20 W, dvostruki bas i može da pravi lajt-šou, paje kao stvoren za lude žurke, dok je LG XBOOMGo PL2 manji i slabijeg kapaciteta, ali je zato inovativniji i zgodniji za nošenje – savršeno prijanja ruci i ima bateriju koja traje čak 10 sati, pa je odličanza razna putovanja. Tu je i XBOOM 360 RP4G, zvučnik koji emituje zvuk u punom opsegu od 360 stepeni i koji ima ambijentalnu rasvetu, specijalno dizajniranu tako da umiruje i podiže raspoloženje. Ovo je najbolji izbor za romantične duše koje vole da hladne zimske večeri provode ušuškani u toplom krevetu, uz laganu muziku.

Neki od ovih zvučnika s liste predloga za poklone slobodno mogu da svrate i u samoj novogodišnjoj noći i doček učine nezaboravnim, zar ne?

Izdvojili smo samo neke od predloga poklona, a opcija je mnogo. Najvažnija svakako ostaje želja da nekoga obradujete, a uz moderne uređaje koji čineživot lepšim i zabavnijim nema greške. Za još mnogo dobrih ideja posetite LG sajt.

O kompaniji LG Electronics

LG Home Entertainment Compani je lider u industriji televizora i audio-video sistema i globalno priznati inovator zbog svog liderstva u OLED televizorima koji pravi revoluciju u kategoriji premijum televizora. Kompanija LG je posvećena poboljšanju života kupaca inovativnim proizvodima za kućnu zabavu predvođeni nagrađivanim OLED televizorima i KNED Mini LED televizorima koji poseduju Kuantum Dot NanoCell tehnologiju i zvučna rešenja razvijena u partnerstvu sa Meridian Audio. Za više vesti o kompaniji LG www.LGnewsroom.com.

Kontakt:

LG Electronics Magyar Kft. Executive Group

Andrea Buzas Nebojša Kolundžić

+3630 257 42 98 +381 60 707 1203

andrea.buzas@lge.com nebojsa_kolundzic@eg.rs

berza_title!

fondovi_title!

kursna_title!