Početna > Izdanja > Broj 143 > Avis - Lider u rent a car industriji na svim kontinentima

Lider u rent a car industriji na svim kontinentima

Avis Budget Grupa lnt. (ABG), lider u rent a car industriji na svim kontinentima, posluje kao franšiza i na teritoriji Srbije. Budget je osnovan 1958. godine u Severnoj Americi i sinonim je za rent a car uslugu od svojih početaka. Takav imidž Budget danas ima širom sveta, pa i na teritoriji Srbije. Budget Srbija posluje od 1994. godine. Iza ove kompanije stoji reputacija izuzetnosti i idealnog odnosa vrednosti i kvaliteta svojih usluga.

Mobilnost kao način ali i osnovna potreba života savremenog sveta, jedno od svojih uporišta nalazi u rent a car industriji. Bilo da je reč o ličnim ili poslovnim potrebama, efikasno kretanje i kombinovanje različitih vidova putovanja kombinovanih sa rent a car uslugama, postalo je elementarna funkcionalna potreba današnjice.

Kako je kretanje neophodno, a dostupnost izbora podjednako važna u industriji iznajmljivanja vozila brend postaje garancija za kvalitetnu uslugu koja ide korak dalje ka zadovoljstvu klijenta.

Avis Budget Grupa lnt. (ABG), lider u rent a car industriji na svim kontinentima, posluje kao franšiza i na teritoriji Srbije. Budget je osnovan 1958. godine u Severnoj Americi i sinonim je za rent a car uslugu od svojih početaka. Takav imidž Budget danas ima širom sveta, pa i na teritoriji Srbije. Budget Srbija posluje od 1994. godine. Iza ove kompanije stoji reputacija izuzetnosti i idealnog odnosa vrednosti i kvaliteta usluga.

Kompanija posluje na četiri lokacije u Srbiji, u gradovima Beograd i Niš, kako u gradu tako i na aerodromima. Poslovnice u Beogradu su u kompleksu Airport City i na dolaznom terminalu aerodroma Nikola Tesla, a u Nišu na aerodromu Konstantin Veliki i u centru grada Niša, u ulici Milojka Liješnjanina.

Budget tim broji oko 30 obučenih članova koji svojom ljubaznošću i efikasnošću stiču dugogodišnje lojalne korisnike Budget usluga. Broj novih modernih vozila kojima Budget Srbija raspolaže raste kako u sezonskom periodu koji prati sezonu turizma, tako i iz godine u godinu. Bez obzira na to da li je reč o dnevnom iznajmljivanju vozila, mini lizingu ili dugoročnom lizingu, Budget Srbija jedna je od vodećih kompanija na tržištu u Srbiji. I u ova vremena pogođena pandemijom COVID-19 ova kompanija uz standarde svog poslovanja daje veliki značaj garantovanju bezbednosti svojim klijentima i drži se svih mera kako bi klijentima ispunili svoje obećanje – Budget Worry Free Promisse.

Budget Srbija održava trajne poslovne saradnje, kako sa svojim zadovoljnim klijentima – fizičkim licima, tako i s kompanijama koje posluju na teritoriji Srbije i regiona. Korisnici Budget rent a car usluge zajedno s članovima Budget tima definišu svoje potrebe, vrstu najma i dodatne usluge kojima bi zadovoljili sve svoje potrebe tokom perioda najma, ali i učinili svoje putovanje užitkom. Rezervisanje vozila je jednostavno i brzo, a obavlja se kontaktiranjem Rezervacionog centra kompanije putem medijuma koji u datom trenutku klijentu najviše odgovara.

Prednosti korišćenja usluga rent a car ogledaju se u dostupnosti željenog tipa vozila, kako za period tako i za rutu koje sami odaberete. Rent a car je lako, instant rešenje ukoliko u privatnom vlasništvu ne posedujete vozilo, ili pak iz nekog drugog razloga, kao što su servisiranje sopstvenog vozila ili potrebe organizacije porodice. Kako samo ime kaže, Budget vam garantuje povoljnu cenu i sve ono što je podrazumevani standard poslovanja ovog brenda za ceo svet.

Kompanije često biraju Budget rent a car vozila, na duže ili kraće periode umesto kupovine sopstvenih vozila. U željenom trenutku, jedna kompanija za svoje potrebe bira veličinu vozila, tip vozila, ali i prateće usluge, obezbeđujući sebi tačno ono što joj je potrebno, a da pri tom kreditno ne opterećuje svoju kompaniju. Klijent nema obavezu servisiranja vozila i vozilo uzima na onoliki period koliko je potrebno. Svu logistiku nabavke ili brige o vozilu prepušta Budget timu.

Pravna lica rentiraju svoje vozilo od jednog dana do više meseci, ali angažuju i prateće usluge rent a car spektruma, kao što su transferi putnika u zemlji i inostranstvu. Povoljne korporativne tarife i uslužni i visoko obučeni zaposleni u Budget-u, pomoćiće vam da iznajmite vozilo u bilo koje doba dana, da vam vozilo bude dostavljeno na bilo koju lokaciju u Srbiji, ali da ostavite svoje vozilo u Budget poslovnicama širom Evrope.

Vozilo možete iznajmiti i na duži period, od 24 do 60 meseci, po principu operativnog lizinga. Vi birate brend automobila, tip, opremu, snagu motora, vrstu goriva, ali i model operativnog lizinga koji najbolje odgovara vašim potrebama. Vozila koje Budget obezbeđuje klijentima koji su pravna lica imaju puno kasko osiguranje kao i pomoć na putu 24/7.

Svim svojim klijentima Budget Srbija iznajmljuje nove i moderne automobile različitih brendova i tipova, ekonomskih i premijum karakteristika.

Budget Srbija direktno posluje sa avio kompanijom Air Serbia i deo je sistema Keep Boarding, kroz koji se putnicima Air Serbia omogućavaju beneficije prilikom iznajmljivanja vozila u Budget u, ali i klijentima Budgeta pogodnosti pri putovanju kompanijom Air Serbia. Budget Srbija primenjuje i svoj Loyalty program za verne klijente.

Budget rent a car drži korak s vremenom, osluškuje potrebe i želje svojih klijenata, zadržava dobro, a uvodi novine i osavremenjuje svoje usluge.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista