Početna > Izdanja > Broj 141 > Lifestyle - Huawei 141

Huawei Mate 40 Pro – pouzdan partner u svakoj prilici

Poslovne obaveze jednostavnije su kada imamo partnera u kojeg zaista možemo da se uzdamo u svakoj prilici. Okruženi smo brojnim informacijama u toku dana, kao i zadacima koje je potrebno ispuniti, a glavni pratilac u svim obavezama najčešće je pametni telefon. Era tehnologije omogućila nam je da ovaj uređaj koristimo za mnogo više od obavljanja poziva i slanja poruka, pa tako sa njega odgovaramo na mailove, šaljemo datoteke, obavljamo konferencijske pozive i mnogo toga drugog.

Najnoviji Huawei Mate 40 Pro pametni telefon kreiran je u želji da isprati brojne obaveze i izazove s kojima se susreću ambiciozni poslovni ljudi. Ovaj moćni predstavnik poznate Huawei Mate serije, stigao je na naše tržište i poseduje brojna unapređenja, koja će posebno obradovati biznis korisnike.

Baterija za ceo dan

Postoje oni dani kada gotovo celokupno radno vreme provedemo koristeći telefon. Pozivi, poruke, mejlovi, surfovanje internetom… Mnogo je razloga zbog kojih se baterija telefona konstantno crpi. Kako bi Huawei Mate 40 Pro potpuno neometano radio tokom celog dana opremljen je baterijom od 4400 mAh i podržava najbrži Huawei SuperCharge punjač do sada. U kombinaciji s najmoćnijim Huawei Kirin 9000 čipsetom telefon Mate 40 Pro će pružiti neverovatne performanse poput otvaranja velikih datoteka, naprednih programa i aplikacija za samo nekoliko sekundi.

Privatnost i bezbednost

Operativni sistem EMUI 11 sadrži brojna bezbednosna rešenja za zaštitu Huawei korisnika, uključujući, na primer, uklanjanje osetljivih ličnih podataka, kao što je lokacija iz datoteke pre nego što je pošalje. Mikrokernel TEE sistem je dobio globalnu prestižnu C EAL 5+ sertifikaciju, koja predstavlja najviši nivo koji se dodeljuje operativnim sistemima terminalnih uređaja.

Unapređene kontrole pristupa obezbeđuju minimalan pristup mikrofonu, kameri ili lokaciji prilikom korišćenja aplikacija, dok 3D prednja kamera obezbeđuje bezbedno otključavanje telefona. Funkcija otključavanja analizom lica neometano radi u različitim uslovima osvetljenja, bez nepotrebnog podizanja telefona. Pored ovoga, u ekran telefona je integrisan i čitač otiska prsta.

Telefon Huawei Mate 40 Pro vas može „prepoznati“ i štititi sadržaj na ekranu od znatiželjnih očiju. Ova pametna funkcija može da sakrije detalje notifikacija i da ponovo zaključa aplikacije ukoliko primeti da neko drugi gleda u vaš ekran.

Multitasking na višem nivou

Funkcija MultiScreen Collaboration, koju pokreće Huawei Share, nudi potpuno nov način upravljanja na više Huawei uređaja i istovremeno pokretanje više aplikacija. Možete povezati Mate 40 Pro s Huawei laptop računarom (npr. Huawei MateBook X) i koristiti MateBook X da upravljate aplikacijama (najviše do tri aplikacije). Uz opciju MultiScreen Collaboration takođe možete prenositi datoteke s jednog uređaja na drugijednostavnim prevlačenjem preko ekrana laptopa. Takozvana drag-and-drop opcija omogućava da za svega nekoliko trenutaka prenesete dokumenta, fotografije, video zapise, muziku sa telefona na računar i obrnuto.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista