Početna > Izdanja > Broj 138 > Budget rent-a-car

Budget rent a car drži korak sa vremenom

Mobilnost kao način, ali i osnovna potreba života savremenog sveta, jedno od svojih uporišta nalazi u rent a car industriji. Bilo da je reč o ličnim ili poslovnim potrebama, efikasno kretanje i kombinovanje različitih vidova putovanja kombinovanih sa rent a car uslugama, postalo je elementarna funkcionalna potreba današnjice.

Kako je kretanje neophodno, a dostupnost izbora podjednako važna kao i efikasno korišćenje vremena, u industriji iznajmljivanja vozila brend postaje garancija za dobru uslugu koja ide korak dalje ka zadovoljstvu klijenta.

Avis Budget Grupa lnt. (ABG), lider u rent a car industriji na svim kontinentima, posluje kao franšiza i na teritoriji Srbije. Pored dva naslovna brenda, Avis koji je nastao 1946. godine i Budget nastao 1958. godine, kompanija je asimilovala i druge brendove profila sličnih rent a car poslovanju. Globalna ekspanzija Avis i Budget brenda započela je 1965. godine, a od 2003. godine, ova dva brenda se spajaju se u ABG grupu, svetskog lidera današnjice.

Budget Srbija, čiji je nosilac franšize kompanija Panalex ad, u Srbiji posluje od 1994. godine. Iza ove svetski priznate franšize u Srbiji, stoji reputacija izuzetnosti i idealnog odnosa vrednosti i kvaliteta usluga.

Kompanija posluje na četiri lokacije u Srbiji, u gradovima Beograd i Niš, kako u gradu tako i na aerodromima. Budget tim broji oko 30 zaposlenih, koji svoje usluge pružaju 24h, a broj novih modernih vozila kojima raspolažu raste kako u sezonskom periodu koji prati sezonu turizma, tako i iz godine u godinu. Da li je reč o dnevnom iznajmljivanju vozila, mini lizingu ili dugoročnom lizingu, Budget Srbija jedna je od vodećih kompanija na tržištu u Srbiji. I u ova vremena, pogođena pandemijom COVID 19, ova kompanija uz standarde svog poslovanja dala je i veliki značaj garantovanju bezbednosti svojim klijentima i drži se svih mera kako bi klijentima ispunili svoje obećanje – Budget Worry Free Promisse.

Budget Srbija održava trajne poslovne saradnje, kako sa svojim zadovoljnim klijentima-fizičkim licima, tako i sa kompanijama koje posluju na teritoriji Srbije i regiona. Korisnici Budget rent a car usluge zajedno sa stručnim članovima Budget tima, određuju svoje potrebe, vrstu najma i dodatne usluge kojima bi zadovoljili sve svoje potrebe tokom perioda najma, ali i učinili svoje putovanje užitkom. Rezervisanje vozila je jednostavno i brzo, a obavlja se kontaktiranjem Rezervacionog centra kompanije na način koji u datom trenutku klijentu najviše odgovara, bilo da je reč o tradicionalnom telefonskom pozivu, dolaskom na šalter poslovnice, ili digitalnim putem sa bilo koje aplikacije i uređaja, a garancija za kvalitet usluge, cenu i bezbednost se podrazumeva.

Prednosti korišćenja usluga rent a car-a ogledaju se u dostupnosti željenog tipa vozila, na period, ali i rutu koje sami odaberete. Ukoliko ne posedujete vozilo u privatnom vlasništvu, ili pak iz nekog razloga, kao što su servisiranje sopstvenog vozila ili za potrebe organizacije unutar svoje porodice, rent a car je lako i instant rešenje. Budget kako samo ime kaže, vam garantuje povoljnu cenu i sve ono što je podrazumevani standard poslovanja ovog brenda za ceo svet. Kako klijent ni u ovo vreme pandemije ne bi imao dodatnih briga, preduzete su brojne mere i primenjena najbolja praksa unutar brenda za bezbednost putovanja klijenta i u Budget Srbija kompaniji.

Kompanije često biraju Budget rent a car vozila, na duže ili kraće staze umesto kupovine sopstvenog vozila. U željenom trenutku jedna kompanija za svoje potrebe bira veličinu vozila, tip vozila, ali i prateće usluge, obezbeđujući sebi ono što joj je potrebno, a da pri tom kreditno ne opterećuje svoju kompaniju (što bi bio slučaj prilikom kupovine svog voznog parka), nema obaveze servisiranja vozila, a vozilo angažuje na onoliki period koliko joj je potrebno. Svu logistiku nabavke ili brige o vozilu prepušta stručnom Budget timu.

Svim svojim klijentima Budget Srbija iznajmljuje nove i moderne automobile, različitih brendova i tipova, ekonomskih i premijum karakteristika. Vozilo se može iznajmiti na bilo kojoj od 4 lokacije u Srbiji, vratiti na nekoj drugoj lokaciji – odabranoj poslovnici, ili može biti dostavljeno na adresu koju klijent sam odabere.

Budget Srbija direktno posluje s našom avio kompanijom, Air Serbia i deo je sistema Keep Boarding, kroz koji se putnicima Air Serbia omoguću beneficije prilikom iznajmljivanja vozila u Budget-u, ali i klijentima Budget-a pogodnosti pri putovanju kompanijom Air Serbia.

Budget rent a car drži korak s vremenom, osluškuje potrebe i želje svojih klijenata, zadržava ono što je dobro, ali i uvodi novine i osavremenjuje svoje usluge. U doba Covid 19 pandemije, iznajmljivanje se obavlja sa najmanje bojazni, a kako članovi Budget tima, tako i klijenti raduju se boljim vremenima i povratku kvalitetnoj i inspirativnoj saradnji na kakvu su navikli tokom skoro tri decenije poslovanja u Srbiji.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista