Početna > Izdanja > Broj 130 > Ekskluzivno - Brend pametnih telefona Realme konačno stigao i u Srbiju

Brend pametnih telefona Realme konačno stigao i u Srbiju

Najbrže rastući brend pametnih telefona stiže u Srbiju Realme u prvih 7 brendova pametnih telefona na globalnom nivou 17 miliona korisnika i 24 miliona fanova širom sveta

U oktobru 2019. godine brend je objavio statističke podatke kompanije Counterpoint o globalnim isporukama mobilnih telefona Realme za treći kvartal, koji svrstavaju ovaj brend na visoko 7 mesto. Ovo je prvi put da je brend ušao u prvih 7 brendova mobilnih telefona nakon što se pre toga nalazio u prvih 10 brendova u drugom kvartalu 2019. godine. Ukupan broj isporučenih uređaja u trećem kvartalu iznosio je više od 10 miliona jedinica i tokom godine brend Realme je dostigao rast od 808 % što ga čini najbolje plasiranim brendom na svetu i najbrže rastućim brendom mobilnih telefona na svetu, sa godišnjom stopom rasta od 505 %.

Ovo je rezultat koncepta „Dare to Leap“ koji je glavni razlog, pored snage proizvoda, tako iznenađujućih rezultata ovog brenda. Treba uzeti u obzir i činjenicu da je brend osnovan pre samo 18 meseci. Kao novi brend, Realme je angažovao globalnog giganta industrijskog dizajna, Naota Fukasavu da bude gostujući direktor za dizajn u kompaniji. Saradnja Fukosave i brenda Realme rezultirala je brojnim Master Edition proizvodima, svojevrstnim pristupom industrijskog dizajna u oblasti pametnih telefona. Master Edition proizvodi su stekli odličnu reputaciju među potrošačima koji imaju ozbiljnije zahteve.

Kompanija Realme svakim novim uređajem potvrđuje zašto zaslužuje toliku pažnju i interes korisnika, a to je upravo zato što prepoznaju ono što korisnici žele. Odlične hardverske specifikacije upakovane u atraktivan dizajn i sve to zaokruženo razumnom cenom glavne su odlike Realme pametnih telefona.

Vjerujemo da će svoje korisnike osvojiti atraktivnim dizajnom sa dijamantskim uzorkom, te kamerama dostojnim flagship pametnog telefona. Sveukupno gledajući Realme 5 Pro je fino zaokružen pametni telefon kome je jako teško naći neku bitnu zamerku, a iako postoje lako ćemo zaboraviti, jer ne kvare dobar utisak koji ostavlja pametni telefon Realme 5 Pro.

Pametni telefoni Realme su dostupni krajnjim potrošačima u maloprodajnim lancima WinWin, Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i ostalim bolje snabdevenim prodavnicama.

Realme 5 Pro donosi mnogo atraktivnih novina, dok se po pitanju hardverskih specifikacija najviše ističe procesorom Qualcomm Snapdragon 712 i četverostrukom zadnjom kamerom.

O brendu Realme Realme je brend koji specijalizovan za proizvodnju pametnih telefona sa najboljim dizajnom i performansama. Nakon plasiranja proizvoda na tržištu Azije, proizvodi brenda Realme su doživeli veliki uspeh i prijem na ovom tržištu kao rezultat odličnih performansi i stila. Nakon prodaje milion uređaja u roku od samo 3 dana u Indiji, brend Realme sada spada u prva 4 najbolja brenda u ovoj zemlji po prodaji. U prvih 5 brendova je u Indoneziji, dok na globalnom nivou spada u prvih 7 najprodavanijih brendova pametnih telefona.

Za više informacija posetite www.realme.com


Berza

investicioni fondovi

kursna lista