Početna > Izdanja > Broj 107 > Lifestyle - LG 107

Uz LED projektore kompanije LG vaš dom postaje bioskopska sala

Inovativni LED projektori kompanije LG su savršeno rešenje za kućnu zabavu, uz koje dnevna soba u nekoliko koraka postaje sala za projekcije vaših omiljenih filmova ili TV sadržaja. Uz Full HD rezoluciju i napredne funkcije poput prenosivosti, jednostavnosti korišćenja,podrške za bežične veze i kompatibilnosti sa drugim uređajima,najnoviji modeli ovih inovativnih uređaja pružaju neverovatno multimedijalno iskustvo u vašem domu.

LG ProBeam UST (model HF85JG), projektor ultra-kratkog dometa nudi Full HD (1080p) sliku za bioskopski doživljaj bez komplikacija koje se vezuju za većinu projektora za kućnu upotrebu. Njegova mogućnost da prikaže oštru HD sliku dijagonale 90 inča sa udaljenosti od samo 8 santimetara u odnosu na površinu emitovanja, bez profesionalne instalacije i mnoštva kablova, čini ga izuzetno pogodnim za korisnike koji vole da uživaju u sadržaju u ograničenom prostoru. Dodatna prednost ProBeam UST projektora je to da ne zahteva dodatno postolje – jednostavno ga stavite na bilo koji postojeći nameštaj i filmsko veče može da počne. I nikada više nećete zakloniti ekran kada budete odlazili po još kokica.

Potrošači koji sumnjaju u efikasnost projektora u osvetljenim prostorijama mogu odahnuti jer LG ProBeam UST generiše do 1.500 lumena osvetljenosti, što je 1,5 puta više od prethodnog modela LG UST projektora. Radni vek lampe seže i do 20.000 sati, tako da uživanje u slici visokog kontrasta (150.000:1) i živopisnim bojama može trajati veoma dugo. Njegov inovativni laserski motor u obliku slova „I“ daje mu tanak i elegantan profil koji izgleda odlično u svakoj sobi.

LG ProBeam UST nudi mnoštvo opcija za povezivanje sa više bežičnih zvučnika ili slušalica. Njegova FourCornerKeystone funkcija ispravlja horizontalnu i vertikalnu distorziju slike pružajući maksimalnu slobodu u postavljanju ProBeam UST projektora na mesta o kojima drugi projektori mogu samo da sanjaju. Dodatno, ovaj premijum uređaj dolazi sa nagrađivanom webOSSmart TV platformom koja gledaocima omogućava pristup neprestano rastućem broju striming servisa.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista