Početna > Izdanja > Broj 106 > Lifestyle - Mama Shelter Beograd

MAMA voli Beograd

Mama Shelter Beograd 8. marta otvorio svoja vrata

7.3.2018, Beograd – Najpoznatija ulica Beograda, koja je ujedno i turistička meka, Knez Mihailova, dobila je novi hotel – Mama Shelter Beograd, koji je otvoren 8. marta 2018. godine.

Mama Shelter Beograd, smešten u samom srcu grada, na poslednjem spratu šoping centra Rajićeva, sigurno će zadovoljiti sve zahteve za uživanjem, kako građana Beograda, tako i njegovih posetilaca koji žele da budu u centru zbivanja, osete neverovatnu energiju našeg grada i zavire u sofisticiranu ponudu hrane i pića ovog mesta.

Mama Shelter je na prvom mestu hotel, ali i oaza neodvojiva od pulsa našeg grada. To je mesto na kome se živi, radi, smeje, razgovara – jednostavno mesto za opuštanje i uživanje. Brend je nastao pre deset godina, a osnovala ga je porodica Trigano – Serž Trigano i njegova dva sina, Bendžamin i Žeremi. Njihov prvi hotel otvoren je u Parizu, nakon toga u Marseju, Lionu, Bordou, Los Anđelesu, Rio de Žaneiru, i sada u Beogradu.

Filozofija brenda je da brine o svojim gostima kao da su došli kod mame, uz najbolju uslugu i bez klišea. Kod MAME za velikim stolom svako ima svoje mesto. Bićete posluženi domaćim jelima, odličnom kafom i poslasticama napravljenim sa velikom pažnjom. Pice pripremljene u peći na drva, posuđe u porodičnom stilu, specijaliteti od kafe, domaći sladoled i sorbe govore koliko vas MAMA voli. Bilo da naši gosti dolaze samo na kafu, ručak, večeru ili užinu, uvek mogu očekivati odličan provod uz živu muziku ili DJ nastup, čašicu pića i toplu reč.

Koristeći najsavremenije dizajnerske elemente, posebno osmišljene od strane Žalila Amora, Mama Shelter postaje prostor koji je istovremeno živahan i udoban. Mama Shelter Beograd raspolaže kapacitetom od 125 soba koje predstavljaju sinonim za udobnost uz zadovoljenje svih potreba modernog digitalnog doba, sa prostranim krevetima i brzim internetom.

Nakon što iskusite sve pogodnosti koje su u ponudi, bićete u prilici da se opustite i zagrejete pored ognjišta na neverovatnoj terasi koja na površini većoj od 500 m2 nudi jedan od najboljih pogleda na grad, čime se upotpunjuje slika atraktivne lokacije na kojoj ste se našli.

MAMA je sada tu da vas nahrani, zagreje, zabavi i obezbedi prostor u kom možete odsesti.

Dobrodošli u MAMA Shelter Beograd!

Berza

investicioni fondovi

kursna lista