Početna > Izdanja > Broj 106 > Lifestyle - LG 106

Novi, inovativni proizvodi odgovoriće na sve potrebe korisnika, od pranja i sušenja odeće, do sanitizacije

LG unapređena linija za održavanje odeće

Već smo navikli na inovativnost uređaja iz kompanije LG Electronics (LG) koji nam olakšavaju svakodnevni život, a sa tim ciljem kreirana je i najnovija serija LG uređaja za održavanje odeće, koja obuhvata i najnovije TWINWash™ mašine za veš. U unapređenu TWINWash liniju implementirane su poslednje inovacije u segmentu tehnologije održavanja odeće, na najbolji način oslikane u novim mašinama za sušenje veša velike efikasnosti i LG Styler sistemu za održavanje odeće.

LG TWINWash™ mašina za veš prvi put je javnosti prezentovana 2015. godine, dok je dve godine kasnije na IFA sajmu u Berlinu predstavljena unapređena verzija koja sadrži nekoliko inovacija kojima kompanija LG uvek teži. Proširenje TWINWash linije proizvoda odražava posvećenost kompanije LG pružanju efikasnih i praktičnih rešenja za svaki segment domaćinstva. Unapređena serija uključuje modele različitih veličina, od 27-inčnih jedinica velikog kapaciteta do pristupačnijih 24-inčnih modela, tako da korisnici od sada mogu uživati u prednostima inovativnih mašina za veš bez obzira na veličinu njihovog domaćinstva. TWINWash mašina za veš prvi put je predstavljena javnosti u julu 2015. godine kao prva mašina za veš na svetu sa dvostrukim opterećenjem. Danas, TWINWash linija korisnicima nudi inovativne funkcije kao što su TrueSteam™ i TurboWash™ koje omogućavaju uklanjanje gotovo svih alergena i nabora, istovremeno omekšavajući odeću i čineći je mirisnom, uz izuzetne performanse pranja.

Pored mašina za veš, kompanija LG nudi i rešenja za sušenje veša za kupce kojima je prioritet energetska efikasnost i udobnost. Novi Classic Dryer model za sušenje veša, opremljen LG Inverter Heatpump tehnologijom, umanjuje oštećenja tkanine održavajući nisku temperaturu sušenja, dok istovremeno obezbeđuje više naprednih opcija, kao što su Eco i Speed režim. Visoko efikasan Eco režim štedi energiju i emituje veoma nizak nivo buke uz brže sušenje.

LG Styler predstavlja poslednji korak u postupku održavanja odeće. Dizajniran sa ciljem da proces osvežavanja odeće dovede do savršenstva, ovaj uređaj uz pomoć TrueSteam™ tehnologije sa lakoćom sanitizuje odeću, uklanja nabore i neprijatne mirise, čineći je čistom i mirisnom. LG Styler sadrži i Inverter Heatpump tehnologiju, koja se nalazi i u LG mašinama za sušenje veša, kako bi osigurao nežno tretiranje odeće. Osnovna karakteristika ovog uređaja jeste dodatak u vidu pokretne vešalice koja lagano protresa odeću i tako otklanja sa nje sve nabore koji se formiraju tokom tretiranja parom. Easy Pants Crease opcija oblikuje finu, oštru liniju niz centar svake noge. Takođe, LG Styler sprečava oštećenja tkanine i produžava vek trajanja odeće, bez potrebe za hemijskim čišćenjem.


Berza

investicioni fondovi

kursna lista