Početna > Izdanja > Broj 095 > Edukacija - Margita Bastinac

Svet se menja, tako on hoće

Svet se menja. To svi vidimo. A poslovni svet se menja najbrže. Da li možete da se setite da li su se pre 10, 15, 20 godina u poslovnim savetima i treninzima pominjale reči: ranjivost, osetljivost, žudnja, osećajnost, strast? Svakako nisu. Tada je poslovan, uspešan čovek predstavljan kao jak, čvrst, nepokolebljiv, nepogrešiv.

Danas će vam vrhunski svetski stručnjaci za uspeh, prodaju, upravljanje i liderstvo postavljati upravo takva pitanja. Da li volite svoj posao? Da li volite ljude sa kojima radite? Da li ih poštujete? Da li učite od njih? Da li znate njihove želje i snove? Da li ste u harmoničnoj vezi? Da li ste ispunjeni, srećni, zdravi? Šta vaši ukućani misle o vama? I posebno, koliko ste spremni da uložite u sopstvenu promenu i učenje?

BBEE Forum (Balkan Business Executive Education Forum) osmišljen je da vam približi one koji su se u prethodnih 30 godina na ozbiljnom, konkurentnom tržištu izborili za naziv najbolji.

Brajan Trejsi (Bryan Tracy) je odavno postao sinonim za uspeh u prodaji, menadžmentu, liderstvu. Autor je brojnih knjiga, ali i inspirativan motivator koji u nekoliko rečenica iznosi znanja sakupljena iz stotina, možda i hiljada knjiga, razgovora, seminara. Njegova maksima da SVE MENJA SVE objašnjava da nas svako učenje i svako novo znanje trajno i neizbežno menjaju nabolje.

Sa njim je u potpunosti saglasan i doktor Maršal Goldsmit (dr Marshall Goldsmith) koji tvrdi da ako želite bolji prihod, profit, poslovni uspeh – morate postati bolji čovek. Njegov rad sa najuspešnijin liderima može se uporediti s brušenjem dijamanata – fascinantan, jednostavan i iskren u svom obraćanju, u svakom izaziva želju da iz sebe izvuče maksimum svojih potencijala i postane najbolji što može.

Doktor ekonomije Genadij Polonski (dr Genaddy Polonsky) autor je knjige „Menadžment u ekonomijama u tranziciji – od Berlinskog do Kineskog zida” i njegovo razumevanje specifičnosti i razlika ovog prostora s pravom ga pozicionira uz ova dva vrhunska predavača i lidera. Doktor medicine Graciano Dominiči (Graziano Dominici) nas takođe, na malo drugačiji način, upućuje na to kako da se, uprkos izazovima savremenog poslovnog života, osećamo dobro i poletno i iskoristimo svoju kreativnost za postizanje ciljeva.

BBEE Forum je prvenstveno namenjen kompanijama, liderima, menadžmentu kompanija i preduzeća, prodavcima, ali i svakom pojedincu koji želi vrhunsko znanje i vrhunski uspeh.

Istraživanja s kraja dvadesetog veka utvrdila su da će u veku u kom mi sada živimo svaka firma postati obrazovna ili je neće biti.

Takođe je prognozirano da će do 2020. godine u razvijenom svetu najveći poslodavac biti svako sam sebi.

Stoga je učenje postalo imperativ i ma koliko se opirali uklonite moranje i otpore i videćete da ne postoji ništa prirodnije i zabavnije nego što je naučiti nešto novo, ovladati novom veštinom, postati spremniji, spretniji, vredniji, konkurentniji i – zadiviti sebe svojim napretkom.

Da li ste spremni da se upustite u najvažniju životnu avanturu učenja, menjanja i prilagođavanja?

BBEE Forum poziva na učešće: izvršne direktore, generalne direktore, top menadžere, vrhunske prodavce, direktore marketinga. Namenjen je pojedincima i timovima koji prepoznaju specifičnosti sadašnjeg trenutka, potrebu za prilagođavanjem različitim tržištima i kupcima, kao i onima koji žele da budu vrhunski u svojoj oblasti.

Dvojica trenutno najboljih i najuticajnijih trenera u svetu velikog biznisa – Brajan Trejsi i doktor Maršal Goldsmit, uvećaće vaša znanja i sposobnosti iz oblasti prodaje i marketinga i stvaranja pozitivnih trajnih promena u ponašanju – za vas same, za vaše saradnike i za vaše timove.

Brajan Trejsi će vam preneti najpreciznija uputstva za prodaju i marketing, potkrepljena najnovijim istraživanjima i saznanjima, a doktor Goldsmit ukazaće vam na klasične izazove koji dolaze sa uspehom i načine kako da ih prevaziđete.

Vrednost svih ovih uputstava, tehnika i predavanja jeste u tome što ih možete primeniti na sva polja svog delovanja, kako profesionalno, tako i u privatnom životu. Transformacija uvek počinje iznutra, sa znanjem i primenom tog znanja. Trajan uspeh i rastući prihod samo su pokazatelji vaše lične trajne promene.


Berza

investicioni fondovi

kursna lista