Početna > Izdanja > Broj 095 > Lifestyle- Disciplina Design

Otvoren DISCIPLINA one stop shop concept store u ul. Kralja Petra 70, Beograd

Otvoren prvi DISCIPLINA Concept store

Otvaranjem svog prvog DISCIPLINA one stop shop concept store-a (Kralja Petra 70), Ivana će konačno „disciplinovati”, odnosno ispuniti želju velikog broja svojih kupaca nudeći im odevne komade iz svoje najnovije kolekcije kao i najprodavanije, prepoznatljive komade iz ranijih kolekcija.

Manekeni: Milenko Miklja Foto izloga: Milan Petrović

Ivana Davidović je sve samo ne obična devojka. Rođena u Šapcu, a porasla u Beogradu, Ivana pripada generaciji mladih srpskih dizajnera novog talasa (na koje treba obratiti pažnju) koji akcenat stavljaju na robusnu, upečatljivu, istovremeno udobnu i nesputanu uličnu modu.

Veoma talentovana, originalna i neustrašiva, sa jasnom poslovnom vizijom i upornošću koja se nekad graniči sa ludošću, Ivana je 2015. godine osnovala sopstveni modni brend DISCIPLINA, sa nepretencioznim, ali prepoznatljivim dizajnerskim potpisom.

Ova 24-godišnjakinja pravi urbanu i nosivu odeću koja u potpunosti odražava modni stil milenijumske generacije. Volim da stvari koje osmislim ožive na onima koji ih nose, da dobiju karakter tih osoba, da im se time udahne život, dâ neka posebnost i lični pečat. Ništa mi nije draže nego kada ne prepoznam iz prve da se radi o mom odevnom komadu jer ga je osoba koja ga nosi učinila svojim i jedinstvenim, kaže Ivana.

U svojim kolekcijama Ivana koketira s prepoznatljivim elementima sportske odeće, a logo brenda DISCIPLINA nezaobilazni je detalj svih kolekcija koji savršeno akcentuje opušten stil svakog odevnog komada.

Njen modni izraz karakterišu lagane oversize ili easyfit siluete, monohromatska paleta boja i odvažni, uniseks komadi minimalističke, istovremeno dramatične i pomalo opasne estetike stvarajući neku vrstu obavezne moderne uniformisanosti među mnogobrojnim ljubiteljima ovog brenda.

Otvaranjem svog prvog DISCIPLINA one stop shop concept store-a (Kralja Petra 70), Ivana će konačno disciplinovati, odnosno ispuniti želju velikog broja svojih kupaca nudeći im odevne komade iz svoje najnovije kolekcije, kao i najprodavanije, prepoznatljive komade iz ranijih kolekcija. Pored sopstvenog brenda, u Disciplini ćete moći da pronađete i druge domaće i strane brendove kao što su: Alberto Guardiani, Beba, CutCat, Dondup, Exodus, Omaya homme, Plantwear, Pyrex, Twinset, Weggy, itd.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista