Početna > Izdanja > Broj 094 > Najava događaja

DVA NAJBOLJA POSLOVNA DANA U 2017. BBEE POSLOVNI FORUM

DA LI SE LIDER RAĐA ILI STVARA? Dva najbolja poslovna dana u 2017. BBEE poslovni forum Da li se lider rađa ili stvara?

Jedinstveni poslovni događaj u regionu – Brajan Trejsi (Brian Tracy) i dr Maršal Goldsmit (dr Marshall Goldsmith), svetski stručnjaci za razvoj lidera u Beogradu - BBEE Poslovni Forum 2017, održaće se 29. i 30. maja sa temom inspiracija, transformacija, akcija.

Jedinstvena koučing (razvojna) metodologija dr Maršala Goldsmita namenjena CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija.

Svetski poslovni um broj 1 i najbolji svetski izvršni trener za srednji i top menadžment, dr Maršal Goldsmit predstaviće svim prisutnim učesnicima poslovnog foruma BBEE (Balkan Business Executive Education) u hotelu Crowne Plaza u Beogradu 29. i 30. maja 2017, jedinstvenu kočing metodologiju namenjenu liderima.

Osnova ove medologije je – Pokreni točak promena! Pri tome je jednostavna za primenu, merljiva i daje trajne rezultate. „Ono što vas je dovelo dovde, neće vas odvesti tamo“ naslov je jedne od najuspešnije Maršalove knjige, a ujedno je i rečenica koja je suština njegove filozofije. Da bi promena bila trajna, održiva i pozitivna, treba da se desi na svim nivoima.

Metodologija dr Maršala MGSCC sastoji se od sedam ključnih koraka koji se odvijaju u tesnoj saradnji tri zainteresovane strane – lidera, kouča i poslovnih saradnika. Ti koraci su: pitaj saslušaj zahvali se razmisli i odaberi – odgovori primeni i promeni isprati efekte. Cilj ove metodologije je da podrži i dodatno razvija konstruktivna i korisna ponašanja (zahvaljujući kojima je lider uspešan), ali i da unapredi ili otkloni ponašanja koja smetaju i ograničavaju, a uprkos kojima je lider uspešan.

Brajan Trejsi, najtraženiji trener za prodaju u svetu, ovogodišnjim predavanjem Maksimalni uspeh modifikovanjem poslovnih i ličnih modela predstaviće odličan program za biznis i edukaciju kako rukovodilaca tako i prodavaca. Korišćenjem najnovih znanja u svetskom biznisu, rukovodioci će imati prilike da povećaju efikasnost svojih timova prodaje.

Da u svetu postoje drugačiji modeli restrukturiranja firmi koje gube svoju poziciju na tržištu, i to bez velikih investicija, pokazaće dr Genadij Polonski (Gennady Polonski), ekonomista i profesor na univerzitetu Brunel University UK, autor zapažene knjige Menadžment u ekonomijama u tranziciji od Berlinskog do Kineskog zida. Dr Polonski će se ujedno pozabaviti i problematikom kako zadržati partnere i zaposlene tokom ovog teškog perioda.

Još jedan dokaz da se lider stvara, a ne rađa, daće dr Graciano Dominiči (dr Graziano Dominici), osnivač DSM (Dance Space Molecules - Igra molekula u prostoru) koučing metodologije, koja se zasniva na radu na sebi. Ova metodologija ukazuje na načine kako lideri treba da se sami sebi sklone sa puta, da napuste ustaljeni obrazac ponašanja, naprave kvantni skok i na taj način postignu uspeh na profesionalnom i ličnom polju.

Lideri su već ocenili da će BBEE - Poslovni Forum, koji će se održati u hotelu Crowne Plaza u Beogradu 29. i 30. maja 2017. godine, pružiti dva najbolja poslovna dana u 2017. godini.

Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.business-forum.bbee.co.rs

Pratite Forum na društvenim mrežama: facebook; twitter; linkedIN; youtube


Berza

investicioni fondovi

kursna lista