Početna > Izdanja > Broj 093 > Lifestyle - Satovi Anomaly

Da li vam se dopadaju satovi Anomaly?

Švajcarska časovničarska industrija svetu predstavlja novi brend, koji je u prednosti zhvaljujući čoveku koji se godinama usavršavao i sticao stručnost radeći za časovničarske brendove kao što su Tag Heuer, Parmigiani, Montblanc, Oris, Eberhard i Hautlence.

Švajcarska časovničarska industrija svetu predstavlja novi brend, koji je u prednosti zahvaljujući čoveku koji se godinama usavršavao i sticao stručnost radeći za časovničarske brendove kao što su Tag Heuer, Parmigiani, Montblanc, Oris, Eberhard i Hautlence.

Klaudio Damore je čovek koji je pomogao da satovi Goldgena Project ugledaju svetlost dana u martu 2016. godine, sa ciljem i željom da se kreiraju veoma pristupačni mehanički satovi neodoljivog izgleda, što je, priznaćete, veoma težak zadatak.

Svi su fascinirani mehaničkim satovima, pogotovo onim kod kojih je mehanizam sastavni deo estetike, ali obično njihova visoka cena obeshrabruje. Predstavljajući Miyota i ETA mehanizme, kolekcija satova Goldgena Project CODE41 uključuje 2 modela sa prečnikom kućišta od 42mm, safirnim staklom sa antireflektujućim premazom, 316L nerđajućim čelikom, vodootpornošću do 50m i zamenljivim narukvicama.

ANOMALY-01 kuca zahvaljujući japanskom mehanizmu MIYOTA 82S7, dok ANOMALY-02 poseduje mehanizam SwissETA 2824-2.

Proizvedeni u Švajcarskoj, ovi satovi neverovatnog stila pristupačni su koliko i impresivni. Verujemo da će možda nekome ulepšati predstojeće praznike.

izvor: www.luxlife.rs

Berza

investicioni fondovi

kursna lista