Početna > Izdanja > Broj 090 > Lifestyle - Escape Mania

Jedinstvene escape room igre u srcu Beograda

Team Building – korporativna zabava – unapređenje timskog rada – kompanijski i porodični dani zabave

EscapeMania vas poziva da probate jednu od naših escape room igara. Nalazimo se u centru Beograda, gde ćete, ukoliko se usudite, vi i vaši prijatelji doživeti najuzbudljivijih sat vremena u vašem životu!

Potrebno vam je nešto novo za Team Building o čemu će svi mesecima pričati? Escape room je timski događaj u kojem svi igrači moraju da se ujedine u efikasan tim i u kome se veštine timskog rada i komunikacije stavljaju na test.

Šta su escape room igre?

Mi omogućujemo iskustvo i avanturu za pamćenje ispunjenu zabavom i uzbuđenjem.

NAŠE ESCAPE ROOM IGRE

Predano razmišljamo i razvijamo nove igre, te vas pozivamo da povremeno pogledate naše nove ideje.

VOODOO TALES escape room


Ušli ste u veštičju kolibu, postaje očigledno da je nekakav ritual izvršen nedavno. Ostaci korišćene magije ispunjavaju vazduh. Postaje više nego jasno da vreme ističe. Veštica više nije tu ali je njena kletva svuda oko vas. Morate pobeći i to brzo! Iz nekog razloga u glavu vam se vraća neka priča iz detinjstva, nijedna kletva ne može imati pun efekat pre nego što istekne 1 sat. Morate rešiti sve zagonetke koje stoje između vas i vašeg bekstva iz ove proklete kolibe. Igra Voodoo Tales počinje. Srećno.

ROBIN HOOD escape room


Već dugo vremena ste deo vesele družine Robin Huda. Krali ste od bogatih i pomagali siromašnima... i naravno spasli lokalnu lepoticu ili dve u procesu. Međutim, sada će se sve promeniti. Kralj Ričard se vraća da preuzme svoje mesto od hulje, princa Džona. Ipak, postoji problem. Kralj Ričard je već dugo odsutan iz Engleske i narod više nije u stanju da ga prepozna. Neophodan mu je simbol kojim bi dokazao da je baš on njihov kralj. Princ Džon se postarao da takav simbol bude sakriven od kralja, ukrao je Ričardovu krunu. Ovde vi dolazite na scenu. Robin Hud je dobio informacije da je kruna sakrivena u šerifovom zamku. On i cela Engleska se oslanjaju na vas da je povratite. Naravno, on bi ovo uradio sam ali je obećao Merien da će je voditi na romantičnu večeru...Kralju Ričardu je neophodna kruna! Ovo je vaš trenutak. Požurite imate samo sat vremena da zgrabite krunu i pobegnete!

Eescape room traje 1 sat, povedite najviše četiri prijatelja i spremite se za nezaboravnu zabavu!Obavezno rezervišite unapred kako bi ste osigurali vaš termin..

Pored bioskopa Zvezda, ul. Terazije 38/1. 11 000 Beograd , Srbija

Telefon: +381 62 149 20 30;escape@escapemania.rs

www.escapemania.rs

https://www.facebook.com/EscapeMania.rs

https://www.instagram.com/escapemania/

https://twitter.com/escape_mania

Berza

investicioni fondovi

kursna lista