Početna > Izdanja > Broj 089 > Lifestyle - LG 089

LG predstavila kompletnu liniju uređaja za održavanje odeće na IFA 2016

Nov, inovativni aparati odgovoriće na sve potrebe korisnika, od pranja i sušenja odeće, do besprekornog čišćenja

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoje inovativne uređaje za održavanje odeće na sajmu IFA 2016, koji obuhvataju i nove, efikasne TWINWash™ i Centum System™ mašine za veš, kao i LG SIGNATURE mašinu za pranje i sušenje veša i LG Styler sistem za održavanje odeće.

LG TWINWash™, kapaciteta 12kg, po dizajnu podseća na ultra-premijum SIGNATURE mašine za veš. Dok u prostranu glavnu mašinu staju velike količine veša, pregrada TWINWash™ Mini se može koristiti onda kada je potrebno oprati manju količinu garderobe. LED displej osetljiv na dodir ugrađen je u vrata od crnog kaljenog stakla, čime se eliminišu otisci prstiju i korozija.

LG Centum System mašina za veš je veoma energetski efikasna i smanjuje potrošnju struje za 60% ispod granice neophodne za A+++ energetsku klasu, što ujedno čini najviši energetski rejting u Evropi. Takođe, ova mašina koristi i napredni sistem amortizacije bubnja, koji smanjuje nivo buke na svega 67dB tokom centrifuge, dok uz TurboWash™ opciju ciklus pranja traje svega 49 minuta i to uz smanjenu potrošnju vode i struje za 17% po ciklusu pranja. Inverter Direct Drive motor sa niskim nivoom vibracija predstavlja stožer Centum mašina za veš, a njegov kvalitet potvrđuje i garancija na 20 godina. Osim ove mašine za veš, kompanija LG je na sajmu IFA predstavila i mašinu za sušenje, kao i kombinovanu mašinu za pranje i sušenje veša sa Centum System tehnologijom.

LG SIGNATURE mašine za pranje i sušenje veša, koje koriste tehnologiju inverter toplotnih pumpi, prve su kombinovane mašine na tržištu koje poseduju energetsku efikasnost A-50% rejtinga, bez smanjivanja kvaliteta pranja. Zahvaljujući ugrađenoj SmartThinQ WiFi Control aplikaciji, ovi uređaji obaveštavaju korisnike putem mobilnog telefona kada se ciklus pranja završi.

LG Styler druge generacije sa TrueSteam™ tehnologijom sa lakoćom besprekorno čisti odeću, uklanja nabore i neprijatne mirise i čini je čistom i mirisnom. Ovaj uređaj poseduje dodatak u vidu pokretne vešalice koja lagano protresa odeću i tako otklanja sa nje sve nabore, a Easy Pants Crease Care će učiniti da vaše pantalone uvek izgledaju kao da su upravo izašle sa hemijskog čišćenja.

„LG uređaji za kuću koje ćemo predstaviti na ovogodišnjem IFA sajmu daće održavanju odeće potpuno novo značenje, od pranja i sušenja, preko besprekornog čišćenja“, rekao je Simon Jeon, potpredsednik jedinice za proizvodnju mašina za veš u kompaniji LG Home Apliance & Air Solution. „Ovakav inovativni pristup u kreiranju tehnologije za održavanje garderobe, pozicionirao je našu kompaniju kao vodeću u ovom sektoru.“

Berza

investicioni fondovi

kursna lista