Početna > Izdanja > Broj 087 > Lifestyle - Lux life

Luksuzna Van Cleef & Arpels kolekcija

Kreiran u francuskoj juvelirskoj kući Van Cleef & Arpels krajem 1930. godine prošlog veka, božanstveni „Paillette“ motiv ponovo se vratio na velika vrata zahvaljujući novoj kolekciji ovog renomiranog brenda, Bouton d’or.

Ovaj šik motiv i dizajn obično povezivan sa rubinima, tirkizima ili dijamantima, po prvi put sada donosi trodimenzionalni izgled u vidu baletske suknje kreirane u francuskoj kući, zatim se pojavljuje na ogrlicama, šik naušnicama i narukvicama.

Sa svetlucavim središtem i asimetričnim oblicima, ovaj nakit kreiran sa takvim motivima stvara osećaj igre sa svakim pokretom onog ko ga nosi, a upravo to je ono što su dizajneri imali na umu kreirajući ga.

Ukrašen šik dijamantom u centru, ovaj komad konkavnog oblika kombinuje žuto zlato sa dragim kamenjem, formirajući stilski komad koji će svaku damu učiniti primetnom gde god da se pojavi.

Nova kolekcija Bouton d’Or kuće Van Cleef & Arpels, predstavlja dva seta 5 dizajna nakita, a svaki od njih je finiširan u roze zlatu, biserima Mother of Pearl i karneolu. Žuto zlato, oniks i hrizopras, takođe su dostupni u Paillette silueti.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista