Početna > Izdanja > Broj 086 > Lifestyle - Intel moda

MODA NA INTELOV NAČIN

Vrhunskog stepena izrade uz integrisanu mobilnu tehnologiju, Mica je specijalna narukvica iz Intelove ponude. Narukvica je namenjena svim ženama koje su u žurbi bez prestanka, uvek u kontaktu sa poslovnim partnerima i prijateljima, ali koje uvek na umu imaju taj preko potrebni nivo glamura na koji se obraća posebna pažnja. Intel je predstavio Mica, posebnu vrstu narukvice koja objedinjuje sve funkcije koje jedan pametni sat mora da poseduje uz prefinjeni dizajn.

Intel Mica je skraćenica od „Moj inteligentni komunikacioni pomagač“ (My Intelligent Communications Accessory), gde se fokus tržišta usmerava na ženski deo populacije koji je bio prilično zapostavljen kada je reč o svim vrstama tehnologije pametnih satova i uređaja sličnih funkcija. Verzije na tržištu uglavnom uključuju izbor sportskih ili dečijih modela, a prava je retkost naći model visoke estetike poput Intelove Mica narukvice.

Integrisana Sim kartica i Oled zakrivljeni ekran korisniku omogućuju veliki broj funkcija: slanje i prijem tekstualnih poruka, e-mail, internet vezu, imenik, pregled najzanimljivijih mesta i pojmova u okruženju.

Mica se lako može zameniti izgledom za narukvicu koja dolazi od poznatih dizajnerskih kuća. Svojom formom savršeno se uklapa u sve elegantne odevne kombinacije i prilike. Narukvicu odlikuje stilizovan dizajn u koji je uloženo dosta pažnje prilikom odabira materijala koji je krase, poput zlata od 18 karata, bisera i dragog kamenja. U ponudi su dva dizajnerska rešenja, gde prvim dominiraju svetli Ajer kristali iz Južne Afrike, kao i ruski opsidijan, dok drugo rešenje čini mešavina crnog Ajera, bisera iz Kine, i kamenčića lapis lazuli sa Madagaskara.

Prvi primerci su se našli u prodaji po ceni od 495 dolara u okviru ponude luksuznih robnih kuća Barneys u Njujorku.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista