Početna > Izdanja > Broj 086 > Lifestyle - Epson

Smanjite troškove štampe sa Epson ColorWorks štampačima za etikete koji su sada dostupni i u Srbiji

Vrhunski štampači za etikete u boji za samostalno štampanje prema vašim potrebama

Epson je u Beogradu predstavio ColorWorks seriju inkdžet štampača za etikete u boji – vrhunske uređaje koji će vam pomoći da samostalno štampate etikete u boji visokog kvaliteta, a koji su namenjeni proizvođačima robe široke potrošnje. Modeli iz ove serije, ColorWorks C3500 i ColorWorks C7500, sada su dostupni u Srbiji kod lokalnih Epson partnera.

ColorWorks C3500

Dizajniran za različite vrste proizvođača, maloprodaje, hemijsku i farmaceutsku industriju, kao i organizatore događaja, ovaj štampač omogućava kompanijama da samostalno kreiraju sopstvene etikete, štedeći vreme i smanjujući visoke troškove štampanja etiketa. Korisnici će uvideti da im model C3500 daje više kontrole u pogledu izgleda sopstvenih nalepnica.

Individualni DURABrite Ultra kertridži sa mastilom omogućavaju korisnicima da uštede novac zamenom samo potrošene boje. Zahvaljujući ovom pigmentnom mastilu, nalepnice, etikete, bar-kodovi i karte su kvalitetnije i traju duže u odnosu na one koje su štampane pomoću „dye“ mastila koja nisu otporna na vodu. LCD ekran omogućava korisnicima da konstantno prate status štampača i pokazuje trenutni nivo mastila, kako bi na vreme ukazao na to koju boju je potrebno zameniti.

ColorWorks C7500

Model C7500 je izgrađen na uspehu C3500 modela i omogućava štampu etiketa u boji prema potrebama, uz veoma brzu štampu visokog kvaliteta. Model C7500 poseduje:

  • visok kvalitet štampe (600x1200dpi),
  • veliku brzinu štampe (300mm/sec) i
  • garantuje pouzdanost zahvaljujući novoj, postojanoj PrecisionCore MicroTFP glavi štampača.

Ovaj industrijski štampač može pomoći proizvođačima da zadovolje svoju potrebu za štampanjem etiketa, što podrazumeva i etikete za hranu i piće, pakovanje i kutije, kao i energetske oznake EU-a i GHS nalepnice.

Štampanje etiketa prema potrebama sa modelom C7500 eliminiše troškove koji se odnose na pripremu za štampu.

C7500 poseduje novu Epsonovu PrecisionCore glavu štampača, koja je specijalno dizajnirana za upotrebu na komercijalnom tržištu industrijskih etiketa. Proizvođači sad mogu pouzdano i povoljno zadovoljiti interne potrebe za štampanjem etiketa, uz brzu i kvalitetnu štampu.

Tehnologija provere mlaznica (NVT) i zamene tačaka sprečavaju pojavu mrtvih piksela i grešaka u štampi kako bi omogućila dosledne rezultate.

Štampač koristi zasebne kertridže sa mastilom velikog kapaciteta, omogućavajući zamenu samo potrošene boje, što znači da je potrošnja po nalepnici izuzetno niska, a rasipanje mastila svedeno na minimum.

Model C7500 je jednostavan za korišćenje i gotovo da nema potrebe za održavanjem. LCD ekran omogućava lako i brzo podešavanje uređaja, dok uključivanje nove ESC/Label funkcije koja je dostupna na kolor štampačima za etikete, omogućava integraciju štampača sa gotovo bilo kojim operativnim sistemom.

http://global.epson.com/

Berza

investicioni fondovi

kursna lista