Početna > Izdanja > Broj 085 > Lifestyle - Greubel Forsey

Švajcarski časovnik od 700.000 evra

Poslednji dodatak očaravajućoj Art Piece kolekciji Greubel Forsey brenda je vrhunski Art Piece 2 Edition 1 časovnik…

Ovaj model sata je prava časovničarska izjava, koja takođe predstavlja proslavu znanja i umetnosti rada dva čoveka koji stoje iza ovog švajcarskog brenda. Sa tajnim porukama i interesantnim horološkim iluzijama, ovaj elegantni časovnik će svakako biti u centru pažnje svih koji ga ugledaju, a posebno ljubitelji švajcarskog časovničarstva, koji će u njemu uživati na više nivoa od bilo koga drugog.

Greubel Forsey Art Piece 2, Edition 1 časovnik dobio je zaista težak zadatak, jer je njegov prethodnih sa svim sličnim osobinama, zaista oduševio sve ljubitelje horologije. Ovaj model, baš kao i njegov predak, sadrži malenu skultpuru skrivenu u kruni, koja se može videti kroz seriju sočiva.

Ovaj vrhunski model sata sadrži i Double Tourbillon 30º, koji ima polirani reflektivni izgled i dizajn namenjen poznavaocima časovničarstva. Ako želite da saznate koliko ima sati, za to će vam na ovom modelu biti potrebno malo insajderskog znanja. Otpuštanjem dugmeta na poziciji 4 sata, sklanja se poklopac koji zaklanja brojčanik i daje vam opciju čitanja vremena.

Atraktivna tekstura bronzanog brojčanika daje dodir topline hladnom titanijumskom kućištu ovog modela, odajući retro vibraciju sedamdesetih. Potpisi časovničara koji su radili na ovom modelu gravirani su u predivno dizajniranu poleđinu sata, koja je pravi kontrast u odnosnu na dekorisani brojčanik.

Samo nekoliko ovakvih časovnika Greubel Forsey brenda biće proizvedeno svake godine, a jedan će koštati oko 700.000 evra.

www.luxlife.rs

Berza

investicioni fondovi

kursna lista