Početna > Izdanja > Broj 084 > Lifestyle - LG 084

Veličanstveni LG 4K OLED televizor samo za vaše oči

Savršen svet boja i elegancija minimalističkog dizajna konačno je dostupan svim ljubiteljima slike vrhunskog kvaliteta

Novi Ultra HD OLED televizor kompanije LG Electronics (LG), model 77EC980V, koji svojim kvalitetom i dizajnom daje novu dimenziju eleganciji i savršenstvu, konačno je stigao i u Srbiju. Ovo remek-delo tehnologije, koje krasi minimalistički dizajn, kao i ekran dijagonale 77 inča, biće eksluzivno dostupno u prodajnom salonu Emmezeta u Beogradu.

Ekran zakrivljenih kontura koji odlikuje 4K ULTRA HD rezolucija čini ovaj televizor idealnim za širinu vidnog polja čoveka, emitujući vrhunsku sliku, bez obzira na ugao gledanja. Na vama je samo da opustite oči i uživate u zadivljujućoj slici i doživljaju savršenih detalja iz svakog ugla!

Da li ste znali da je za ovu magiju „kriva“ izuzetna OLED tehnologija? Ova poslednja tehnološka inovacija pruža više od milijardu mogućih kombinacija boja, zahvaljujući kojoj nijedan detalj ne može promaći ljudskom oku, bilo da gledate sportsku utakmicu, film ili fotografije. Istovremeno, visoko razvijena tehnologija odziva kreira kristalno jasnu sliku, bez zamućenosti i sa jasnim prikazom boja.

Međutim, mnogo ljudi ne zna da i crna boja takođe ima veliki uticaj na kvalitet slike koju emituje televizor. Veliki broj kompanija za proizvodnju televizora odavno je otkrilo značaj koji crna boja ima, ne samo za dizajn, već i za emitovanje savršeno kvalitetne slike, jer predstavlja najbolju podlogu za ostale boje. Ovo je postao važan faktor u tehnologiji izrade ekrana, koji je kompanija LG Electronics uspešno razvila i primenila na svojim jedinstvenim OLED televizorima. Glavna karakteristika ove tehnologije jeste ta da je svaki piksel samosvetleći i da se nezavisno aktivira, pružajući savršeno iskustvo neograničenog kontrasta, a samim tim i savršenu crnu boju koja ponovo definiše osećaj realizma. Sada sa LG OLED televizorom možete videti najsloženije detalje koji se ranije nisu mogli doživeti, kao što su na primer tamni objekti u senci u mraku.

Međutim, kompanija LG želi da istakne još jednu vrlo bitnu stvar, a to je da OLED televizor, osim vrhunskih performansi, krasi i savršen minimalistički izgled koji omogućava lako uklapanje u svaki stil bilo kog doma. Art slim dizajn ovog modela kombinuje funkcionalnost i visoku modu, kako bi pružio korisnicima praktičnost i eleganciju. Uživajući u karakteristikama najnovijeg LG OLED televizora imaćete osećaj kao da posedujete vrhunac tehnologije.

Da bi užitak bio još potpuniji, kompanija LG je obezbedila 4K 3D naočare kako bi slike oživele spektakularnom jasnoćom, a osim naočara omogućen je i 3D sadržaj u 4K rezoluciji. Takođe, užitak ne bi bio kompletan bez prefinjenog kvaliteta zvuka koji je omogućen zahvaljujući saradnji sa kompanijom Harman Kardon. Model poseduje prednji sistem zvučnika, što će pružiti korisnicima iskustvo čistog, detaljnog audio sadržaja, bez izobličenosti i refleksije. Sistem zvučnika opremljen je dodatnim vuferima zarad veće snage, što izdvaja OLED od drugih modernih, ultra tankih televizora.

Ovaj futuristički uređaj koristi webOS operativni sistem, pa se putem vaj-fraj mreže lako povezuje sa bilo kojim smart uređajem u kući. Zahvaljujući partnerstvu dve kompanije, korisnicima je obezbeđen najbolji sadržaj. Vlasnici novog LG televizora moći će da uživaju u bogatom izboru Netflix filmova i serija, čak i u 3D rezoluciji. Putem webOS platforme, Netflix aplikacija se pokreće jednostavno, kako biste gledali šta god želite, kada god želite, bez reklama i dodatnih troškova. Takođe, kretanje kroz navigacioni sadržaj na ovom modelu je izuzetno jednostavan. Launcher klizeći meni vam omogućava biranje sadržaja i prebacivanje na željeni program, bez dodatne navigacije na početnom ekranu.

Više informacija o ovom LG OLED modelu možete videti na zvaničnoj veb prezentaciji ove kompanije, ali nema sumnje da, kada su u pitanju visoki kvalitet, najbolja tehnologija i neprevaziđeni dizajn, ovaj uređaj zaista krasi status prvoklasnog!

Berza

investicioni fondovi

kursna lista