Početna > Izdanja > Broj 080-081 > Lifestyle - Luvienz Caviar

Luvienz Caviar, šampanjac sa ukusom luksuza

Kreativni i maštoviti umovi mogu učiniti zaista neverovatne stvari, posebno ako razmišljaju van konvencionalnih granica…

Umesto proizvodnje šampanjca sa uobičajenim aromama i ukusima, manje poznati francuski brend luksuznog vina, Luvienz, u svom kreiranju noviteta upotrebio je nešto nezamislivo – kavijar. Luvienz Caviar izdanje opisano je kao specifična mešavina luksuznog pića koje kombinuje tradiciju, odnosno staro i novo.

Vinarima je bilo potrebno pet godina da proizvedu ovo prestižno piće sa ukusom kavijara. U toku 2009. godine oni su završili istraživanje i razvoj. Testiranje i degustacija su trajali tokom prošle godine, kada je ovaj šampanjac bio predstavljen manjoj grupi ljudi. Luvienz Caviar izdanje sada je spremno za premijeru!

Kavijar u šampanjcu koji su oni koristili dolazi od najprestižnijih proizvođača kavijara u svetu, dok je vino napravljeno od Chardonnay grožđa koje je 20 godina staro. Kako bi ovaj šampanjac bio predstavljen sa stilom i u punoj eleganciji, njegova flaša kreirana je u stilu magične crne haljine, koju svaka dama obožava.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista