Početna > Izdanja > Broj 080-081 > Lifestyle - All Nut

Priča o brendu All nut

Priča o ulju koštice šljive i All nut brendu počela je 2009.godine. Prvi korak je bilo usavršavanje proizvodnje ulja koštice šljive – osnovnog sastojka All nut-a – koje se dobija hladnim ceđenjem jezgra koštica šljive iz Srbije. Kako u to vreme niko nije proizvodio ovo ulje u Srbiji, proces se odvijao kroz istraživanje, probe i učenje na sopstvenim greškama.

Vremenom, kako smo ovladavali tehnologijom proizvodnje ulja, otvaralo se sve više mogućnosti za njegovu primenu. Pored fantastičnog ukusa i obilja nutrijenata, hladno ceđena ulja dragoceni su sastojak preparata za negu kože.

Vrlo brzo smo uobličili koncept „Za jelo i telo“. Od ulja koje sami proizvodimo, ikoja su jestiva, pravimo i prirodne kozmetičke proizvode.Magija za sva čula.

Naš mali iodabran tim sa puno pažnje, ljubavi i poštovanja prema prirodi i ljudima, pokušava da stvori pravu kombinaciju starog i novog, nauke i misterije.

Inspiracija nam je svakako u našoj tradiciji, vezi sa prirodom, zemljom injenim plodovima, našojgostoprimljivosti, i svim onim lepim stvarima našeg podneblja, na koje ponekad izaboravimo.

Svi All nut kozmetički proizvodi ručno su rađeni u malim serijama, kako bi uvek bili sveži, i isključivo su rađeni od prirodnih sastojaka. Ne koristimo veštačke boje i mirise, već najkvalitetnija etarska ulja. Kozmetika ne sadrži parabene, sulfate i štetne konzervanse. Trudimo se da sirovine budu sa našeg podneblja, od lokalnih malih proizvođača, kojih ima više nego što se pretpostavljai koji imaju zaista nesvakidašnju ponudu.

U svakom kozmetičkom proizvodu nalazi se barem jedno od tri jestiva ulja koja sami proizvodimo. Sami proizvodimo i neke druge sirovine, kao što su uljni macerati, koji se dobijaju potapanjem cvetova ili plodova biljaka u ulja, ostavljajući u njima dragocene nutrijente.

Rezultat ovog pažljivog odabira sastojaka prepoznaje se i na prvi „miris“ina prvi „dodir“. Unašim radnjama posetioci mogu na licu mesta pomirisati iosetiti teksturu svih krema, seruma, ulja za negu kože, raznih losiona, melema. Imamo verne mušterije na svim kontinentima.

Radnja u Beogradu je na listama raznih turističkih priručnika i vodiča kroz Beograd. Druge radnje nalaze se u Crnoj Gori iotvorene su samo tokom turističke sezone.

Izgled radnje verno oslikava raznovrsnost samih proizvoda,a izgledom podseća na laboratoriju ina apoteku ina „bakinu kuhinju“.

Posetioci naših radnji nisu obavezno i kupci. Svakome ko uđe u radnju posvećujemo punu pažnju, bez obzira da li će odlučiti da kupi neki proizvod, ili samo želi da porazgovara sa nama, popije čašu domaćeg soka od zove ili čašicu lepe rakije.

Prijatelji našeg rada su ljudi iz celog sveta koji tragaju za kvalitetom, pravim vrednostima i pozitivnominspiracijom– osnovnim elementima istinski dobrog života.

All nut proizvodi

Hladno ceđena ulja ikozmetika

All nut hladno ceđena ulja veoma su hranljiva. Bogata su antioksidantima, tokoferolima iesencijalnim masnim kiselinama.

Zbog svog neobičnog ukusa ova ulja idealna su za salate, marinade, soseve, divno se kombinuju sa čokoladom i sladoledom u dezertima .

U svom asortimanuAll nut ima tri ulja: ulje koštice šljive, ulje kajsije i ulje lešnika. Svako od ova tri ulja pored jestivih kvaliteta odlikuje se i posebnim svojstvima za različite tipove kože. Tako je ulje šljive dobro za suvu kožu, odlično regeneriše i hrani, ulje kajsije za zrelu i izuzetno suvu kožu, proizvode za kosu, dok je ulje lešnika pogodno za masnu i mešovitu kožu, odličnoje za masažna ulja i preparate protiv celulita.

Sastojci kozmetičkih proizvoda su pažljivo izabrani: od hladno ceđenih ulja, hidrolata-cvetnih vodica, pa sve do esencijalnih ulja, koja proizvodima daju bogat prirodni miris.

All nut nudi različite sapune, kolekcije za negu kože lica (kreme, tonik, serume, piling), losione za telo, ulja za masažu i za telo, kolekciju za kosu, kolekciju za negu stopala, losione za sunčanje i posle sunčanja, kolekciju za bebe, kolekciju za muškarce...

Berza

investicioni fondovi

kursna lista