Početna > Izdanja > Broj 078 > Lifestyle - Paul & Shark

PAUL & SHARK LUXURY

Nova Luxury kolekcija brenda Paul & Shark kombinuje izradu sa materijalima visokog kvaliteta i delikatnost jednostavnih i čistih linija.

Ova kolekcija prvenstveno je namenjena muškarcima koji imaju smeo, odlučan, ekskluzivan i prefinjeni stil i žele da ga zadrže tokom svakog momenta, svakog dana, za svaku priliku. Nežni i visoki kvalitet kašmira glavni je element ove linije, a predstavljen je u klasičnoj paleti teget boje, kako bi se kreirao vanvremenski, luksuzni asortiman muške garderobe. Klasični muški modni komadi interpretirani su na novi način u potrazi za novim vidom luksuza.

Celokupni izgled Paul & Shark komada obogaćen je bomber jaknama, koje su napravljene od vrhunske napa kože, u različitim bojama, i koje dodaju osećaj moći i ekskluzivnosti.

Muškarci koji žele da izgledaju elegantno u svakodnevnim situacijama i koji vole prefinjenost obožavaće pantalone od vunenog kašmira, koje kombinu sartorijalnu ekspertizu sa dragocenim osobinama tkanine. Ova kolekcija predstavlja romantični luksuz – nežnu prefinjenost pliša, koja nam daje komfor i neuporedivu svestranost sa pantalonama šireg kroja, koje imaju auru savremenosti.

Komadi iz ove kolekcije su neophodni u garderoberu svakog muškarca koji želi da ostavi dobar utisak, gde god da se pojavi.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista