Početna > Izdanja > Broj 078 > Lifestyle - LG 078

Savršeno zakrivljen pogled na svet

Uživajte u savršenoj slici i neverovatno realnom iskustvu gledanja televizije uz LG 4K OLED

Da li ste zamišljali kako izgleda televizor koji bi savršeno upotpunio enterijer vašeg doma? Ljubitelje besprekornog dizajna, ali i one koji ne prave kompromis kada je vrhunska tehnologija u pitanju, oduševiće pravo remek-delo koje je kreirala kompanija LG 4K OLED 65EC9700 televizor. Opremljen poslednjim tehnološkim, ali i dizajnerskim rešenjima, debljina njegovog ekrana iznosi svega 5 milimetara. Impozantna dijagonala ekrana od 65 inča u kombinaciji sa savršeno zakrivljenom linijom pruža vrhunsko iskustvo gledanja i to iz bilo kog ugla u prostoriji. Ovakav vrhunski uređaj zaslužuje centralnu poziciju u prostoriji, pa će, zahvaljujući mogućnosti postavljanja na zid, ovo čudo tehnologije brzo ukrasti mesto slici ili drugom umetničkom delu.

Ako niste verovali da televizor može da prenese sadržaj tako realno da imate utisak da ste u centru akcije, LG OLED će otkloniti sve vaše sumnje. Ovaj model pruža fantastičnu sliku i savršene boje koje omogućavaju neponovljiv doživljaj gledanja televizije zahvaljujući naprednom ekranu koji karakteriše specifična Four-Color Pixel WRGB tehnologija, koju je patentirala kompanija LG. Sa više od 33 miliona pod-piksela koji proizvode živopisne boje i izuzetno visok kontrast, korisnici će imati neverovatno realno iskustvo gledanja.

Kao pionir i vodeća kompanija na tržištu OLED tehnologije, LG kreira uređaje koji svojim korisnicima pružaju najbolje iskustvo gledanja. Savršeno filmsko veče sa prijateljima upotpuniće izvanredan kvalitet slike i prikaz fantastičnih boja, naročito crne. Ova karakteristika OLED televizora da prikazuje savršenu dubinu crne boje, koju obični televizori ne mogu da postignu, najbolje dolazi do izražaja prilikom gledanja sadržaja u potpuno mračnoj prostoriji. Tada televizor postaje gotovo neprimetan, a sadržaj na njemu stvara utisak da nas okružuje, redefinišući pravo značenje boja i osećaja realizma.Brzina odziva LG OLED televizora je više od 100 puta veća nego kod običnog LED televizora, pa je uživanje u brzim scenama sa kristalno jasnom slikom i bez zamućenosti zagarantovan.

Nema dileme da 4K OLED TV predstavlja vrhunski doživljaj kada su reprodukcija boja, kontrasta, detalji i uglovi gledanja u pitanju. Revolucija koju je kompanija LG stvorila kreiranjem OLED televizora omogućila je korisnicima uvid u novu stvarnost, živopisnu, jasnu i čistu.

Antrfile

Zahvaljujući saradnji sa renomiranim proizvođačem audio-komponenti, kompanijom Harman Kardon, LG 4K OLED televizor emituje neverovatan zvuk. Višekanalni Ultra surround zvučni sistem pruža audio-doživljaj koji u potpunosti parira vrhunskoj tehnologiji ovog televizora i pruža fantastičan osećaj sinestezije slike i zvuka.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista