Početna > Izdanja > Broj 073 > Lifestyle - Hotel Sloboda

Otvoren hotel „Sloboda“ u Šapcu

Srbija dobila još jedan reprezentativan hotel

Hotel „Sloboda“ je kategorisan sa 4 zvezdice. Prvi gosti su prezadovoljni smeštajnim kapacitetima i uslugom. U ponudi je 95 smeštajnih jedinica, uključujući 47 soba sa francuskim ležajevima, 24 „executive“ sobe i 3 predsednička apartmana, a u svakoj- udoban nameštaj, tekstil vrhunskog kvaliteta i besprekorna oprema.

Hotel obiluje raznolikim, dobro ukomponovanim sadržajima. U prizemlju se nalaze lokali poznatih brendova, kao i kafe-poslastičarnica „Vremeplov“. Uređena je u retro stilu, te svoje goste, dok uživaju u tradicionalnim poslasticama, uspešno vodi kroz slavnu istoriju „malog Pariza“. Već po otvaranju, ova kafe-poslastičarnica izdvojila se uslugom, ponudom i kvalitetom i zahvaljujući osobenom šarmu i atmosferi, ubrzo je postala šabačko kultno mesto.
Na prvom spratu nalazi se multifunkcionalna i savremeno opremljena sala „Cer“ koja može da primi 120 osoba, dok se na međuspratu nalazi À la carte restoran kapaciteta 160 mesta, „Kristalna dvorana“ sa 700 mesta koja se po potrebi može deliti na dve dvorane - „Kristal 1“ i „Kristal 2“, kao i „Boardroom“ sa 30 mesta.
Enterijer ovog luksuznog zdanja rađen je u skladu sa standardima grupacije „A Hoteli“, te u njemu dominiraju prirodni kamen „travertino“ i „botticino“ kombinovani sa crnim mermerom i oniksom. Raskošnim holom dominira kristalni luster sa više od 500 sijalica, koji je visok 6 metara i težak 1,5 tonu.Jedan od najatraktivnijih delova hotela je wellness centar, koji će uskoro biti na raspolaganju gostima. Moderni wellness & spa centar prostire se na dva nivoa: u prizemlju je recepcija sa svlačionicama i prostorijama za masažu, dok će na spratu gosti imati priliku da se opuste u đakuziju, bazenu i saunama. U okviru wellnessa je i mali fitness centar, opremljen kardio spravama.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista