Početna > Izdanja > Broj 049 > Restoran Biber

LifeStyle

Restoran Biber-Glamur i avangarda

Za after party smo svi već čuli, ali za pre-party i ne baš. Restoran Biber, koji je nedavno otvoren u poslovnom delu Novog Beograda, će vam pokazati šta to znači.

Restoran Biber MG01 nudi vrhunsku hranu, koja je „best of“ nekoliko najpoznatijih svetskih kuhinja, vrhunska vina i DJ-eve dostojne najboljih beogradskih klubova.

Enterijer

Enterijer spaja glamur i avangardu, tako da, bez obzira kom tipu pripadaš, naći ćeš mesto za sebe. Ako voliš komfor varijantu, sa udobnim, izdvojenim stolovima, postoji deo namenjen za tebe.

Ako imaš veliko društvoi želite da sedite tako da možete svi da komunicirate, preporučujemo vam da sednete za neki od takozvanih komunikacionih stolova.

Ovde ima mesta i za one koji najviše vole da ručaju sami, bez rizika da će bilo kome izgledati čudno.

Degustacioni panjje ono što će ubrzo postati zaštitni znak Bibera. Tu ćete moći da probate nova vina, uz zanimljive zalogajčiće besplatno.

Na stolu je sve savršeno, od escajga do trešnje na šlagu.

Meni

Meni je kompleksan i spaja mnogo poznatih ukusa, na jedan drugačiji način. Italijanski, engleski, francuski specijaliteti i vok u njihovoj interpretaciji su, kako kažu, „srbicifirani“.

Obavezno probajte:

Unagi salatu, jer je ovo jedini beogradski restoran u kome služe ovu ribu. Uz krastavac, avokado, mango i miks salatu sa citrus sosom, pravi je izbor za prave dame.

Guščiju džigericuprave po receptu, koji je star više od 150 godina. Ona je nešto između hladnog steka i paštete, sa ukusom konjaka i muskatnog oraha.

Epigram Biberje glavno jelo, za one koji vole dobro da pojedu: flambirani medaljoni od ramsteka, svinjskog fikea i piletine u sosu od zelenog, crvenog bibera, sa raguom od povrća i kroketima.

Za desert probaj domaći kolač od jabuke, bundeve i šargarepe.

Posle Bibera imate samo dve varijante - pohod na neki vrhunski beogradski klub ili, pak, pohod na neki udobni, meki krevet.


Berza

investicioni fondovi

kursna lista