Početna > Izdanja > Leto po meri svih

Leto po meri svih

Gorski Hotel & Spa

Iako obećanja da je nešto po meri svih ili većine često deluju nestvarno, mi smo se uverili da je Gorski Hotel & Spa mesto na kom leti može da se nađe idealan tip odmora za svaku grupu i najrazličitije senzibilitete.

Na raspolaganju vam je pregršt sadržaja među kojima su vožnja kvadovima ili časovi jahanja u prirodi koji su postali gotovo neizostavan deo boravka na Kopaoniku svakoga ko je u potrazi za uzbuđenjem. Paketi hotela Gorski osim časova jahanja i kvad avantura obezbeđuju i korišćenje zabavnih sadržaja Avantura parka koji uključuju bob na šinama i vožnju žičarom do Pančićevog vrha. Ako vam je srce već zakucalo brže onda je ovo vaša doza idealnog letnjeg odmora na planini.

Ukoliko je vaša potreba porodični odmor i želite da deci priuštite iskustva koja su malo drugačija od onih koja stiču tokom odrastanja u gradu, obradovaće vas činjenica da hotel Gorski u ponudi ima porodični paket u koji je uključen izviđački kamp za decu. Uz druženje i boravak u prirodi, steći će nove veštine poput vezivanja čvorova, streličarstva, radiće na orijentacionim veštinama i učiti kako da zapale logorsku vatru.

Kada želite da provedete odmor na kom ćete dopustiti sebi da leškarite i da vam ugađaju morate da znate da se spa centar hotela Gorski prostire na preko 1000 kvadratnih metara. Voda u spoljnom bazenu je konstantne temeprature od 35 stepeni uz nestvaran pogled na prirodu. U potpunoj privatnosti možete uživati u plivanju ili odmarati sunčajući se uz ivicu bazena. Posebna relaks zona osmišljena je za sve koji svakodnevno provode po nekoliko sati u saobraćaju, za kompjuterima i pod stresom. Ako se odlučite da velnes spojite sa prirodom i posvetite se sebi, upravo takav paket uključuje specijalne spa masaže, čas joge, vožnju žičarom,...

Jedna kategorija putovanja je još ostala koja će vas uveriti da je u Gorskom moguće leto po meri svih. Zaboravili ste na poslovna okupljanja?

Boljeg mesta od Kopaonika za korporativna okupljanja nema, a na Kopaoniku nema boljeg kongresnog centra, soba i usluge nego u hotelu Gorski. Zato je, ukoliko se pitate gde biste mogli da organizujete svoje poslovno okupljanje, odgovor vrlo jednostavan. Sobe o kojima se priča poslednjih godina zbog izuzetne prostranosti, udobnosti i estetike. Hranu koja kvalitetom i raznolikošću prevazilazi očekivanja. Biznis paketi koji uključuju celokupnu organizaciju, timbilding igre u prirodi, tehničku i logističku podršku – sve što vam je neophodno za besprekoran korporativni događaj.

Gorski Hotel & Spa ima nov, tehnički savršeno opremljen kongresni centar kojim dominira drvo i sunčeva svetlost odlično je povezan sa ostatkom hotela, te ćete uvek lako i brzo stići na sastanak. Prostran foaje, sa barom i satelitskom kuhinjom omogućava organizovanje posluženja i druženja, te možete na pravi način da započnete vaš događaj. Pregradni zidovi su zvučno izolovani, stoga je moguće organizovati više radionica i sastanaka istovremeno u optimalnim uslovima.

Izaberite svoju dozu idealnog planinskog odmora – u hotelu Gorski ćete uvek imati pouzdanog partnera. Vidimo se na Kopaoniku!

Za više informacija i rezervacije posetite www.gorskihotel.com

Berza

investicioni fondovi

kursna lista